RO Study
👤
Campianmaria278
Campianmaria278
24-09-2020
Matematică
a fost răspuns
nu stiu
[tex] log(?) [/tex]
Răspuns :
Sonsop
Sonsop
24-09-2020
Răspuns:
Mamamamammamamamamaa/amamamamamam
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Din Semiperimetrul Unui Romb Scadem 114 Cm Obtinem Un Numar Egal Cu [tex]1[/tex] [tex]supra[/tex] [tex]2[/tex] Din Lungimea Laturii Rombului . Afla Valoare
Un Dreptunghi Are Lungimea Egala Cu Dublul Latimii Si Aria 128m. Aflati Perimetrul
''Erau Doua Si Cele Mai Mici Rele Care Ti Se Puteau Intampla'' valoarea Morfologica Si Sintactica A Cuvintelor (doua) Si (ti) HEEEEEELP
DIFERENTE SI ASEMANARI INTRE SOARE SI LUNA...MULTUMESC!
As Vrea Sa Stiu Daca Am Facut Bine Urmatoarea Problema De Geometrie : Un Tiunghi Echilateral Are O Line Mijlocie Egala Cu 10 Centimerti . Aflati Laturile Si Per
Mets Ces Phrases A La Forme Negative : - Dites-leur De Vous Accompagner En Ville . -Donnez-lui Votre Numero De Telephone. -Dis-lui Comment Fonctionne Cet Appare
Exprima In Grame : 1supra2 3kg 1kg Si3supra4kg 2kg Si 1supra2kg ajutorr !!
Aflati Nr. X Si Y , Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 5 Si 7 Si Ca Media Lor Aritmetica Este 29,4
Daca Raportul A 2 Numere Este2 Supra 3,iar Suma Dintre Dublul Nr. Mai Mic Si Nr.mai Mare Este 140,atunci Aflati Numerele.
Perimetrul Unui Patrat Este Egal Cu [tex] \frac{3}{5} [/tex] Din Perimetrul Unui Dreptunghi A Carui Latime Este Egala Cu [tex] \frac{2}{3} [/tex] Din Latura Pat