RO Study
👤
Floriiovan
Floriiovan
24-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog ajutați-mă dau coroana
Răspuns :
Corinacristinacraciu
Corinacristinacraciu
24-09-2020
Răspuns:
94+449=543 ( numarul)
Explicație pas cu pas:
este metoda mersului invers
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Explicarea Lui Moto: Voiti Sa Cunoasteti Un Om?Puneti-l Intr-un Rang mare, Cu Puteri Mari.
In 4 Hambare Erau 389kg De Grau. Daca In Fiecare Hambar Se Foloseste Aceeasi Cantitate De Grau, In Primul Hambar Raman 24 Kg, In ak Doilea 36kg,in Al Treilea J
Imi Puteti Spune Si Mie 2 Propozitii Cu Adjectivul Complex , Dar Sa Fie La Plural ?
Media Aritmetica A Nr. A = 5 Pe 3 - 3 Pe 7 Si B = 1 Pe 3 + 3 Pe 7 .. Trebuie Sa Dea 1, Vreau Detaliat.
As Dori Si Eu Cateva Exemple De Ecuatii!!! Va Rog Sa Imi Spuneti Pentru Clasa A 7-a
Va Rog Ajutatima Si Pe Mine Cu Calculele: A) |2¹¹¹ -3⁷⁴|+|2¹¹¹ -3⁷⁴| -2· 3⁷⁴ Si B) |2⁵¹ -3³⁴|-|27⁸ -9¹⁷|+|8¹⁷ -4¹⁶|-9¹²+2³²
La Un Exercitiu Imi Este Cerut Sa Completez Frazele Cu Articolul Partitif Si La Exemplu I I Este Dat Le Lait Est Dans Le Frigo.il Boitdu Lait. Iar La Primul Pun
A/2=b/5 Si B/10=c/7a) A+b+c=210, Aflati Numereleb) Media Aritmetica A Nr. A; B; C Daca A²+b²+c²=16500
PENTRU O CANTITATE DE FRUCTE UN CUMPARATOR PLATESTE 132 LEI . DACA AR FI CUMPARAT DOAR UN SFER DIN CANITATE , ATUNCI AR FI PLATIT ......LEI
Vreau Si Eu 3 Cuvinte Cu Mb,ca Trebuie Sa Fac Propozitii Cu Astea Trei Cuvinte,si Sa Aibe Inteles Adica Sa Nu Fie Un Cuvant De Genu :imbombonat......