RO Study
👤
Sonsop
Sonsop
24-09-2020
Franceza
a fost răspuns
Nu stiu franceza help¡!!!!!
Răspuns :
Gabicristea18
Gabicristea18
26-09-2020
1.Le garcon,2.la fille,3.le souris,4.l’avion,5.le soleil,6.deux papillions,7.le jeu/la voiture(nu știu exact ce e in poza pe banca),8.le chat,9.le chien,10.les fleurs
Sper ca te-am putut ajuta:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Este Eul Liric? va Rog Sa Ma Ajutati
Ce Fel De Deformari Au Muschii Omului In Timpul Diverselor Activitati Fizice Pe Care Le Desfasoara? O "intindere Musculara" Pe Care O Sufera Un Sportiv Inseamna
Ce Sunt Pasarile Scurmatoare?
Dintr-o Sticla,care Continea 2 l De Apa Minerala,o Feta A Baut 250 ml De Apa,iar Fratele Ei Cu 15 Cl Mai Mult. Cati Ml De Apa Minerala Au Ramas In Sticla?
Ce Fractie Dintr-un Hectometru Reprezinta 3 Dam ? Dar 99dmdintr-un Km? Va Rog Mult
Va Rog Sa Ma Ajutati . Grupati Orasele Timisoara,iasi,bacau,sibiu,ploiesti,bucuresti,arad,brasov,craiova,oradea,botosani,galati Pe Urmatoarele Unitati De Relief
Bună...! Vreau Și Eu, Vă Rog, Forma Literară A Cuvintelor: Să Ucigă, Asvârli, Isbi Și Isbândă.
Pentru Un Leagan De Copii S-au Cumparat 200 Kg De Fructe Ptr.iarna(mere,pere, Prune).Cate Kg.de Fructe s-au Cumparat Din Fiecare Fel,daca Mere S-au Cumparat Cu
Spunetimii Varog Propozitii Cu Cuvantul Port Sa Aiba Sensuri Diferite
Imagineaza-ti Tarimul Fabulos Unde Traiau Zmeii Si Continua Urmatorul Pasaj De Basm Cu O Secventa Discriptiva Proprie,in 10 Rinduri