RO Study
👤
Anonim
Anonim
23-09-2020
Limba română
a fost răspuns
ajutor va rog !!!) am nevoie urgent
Răspuns :
Dvd647
Dvd647
23-09-2020
Virgula este pusă pentru a face o mică pausa,ghilimelele sau pus pentru ca se i-a o proposiție din alt text,2 puncte sa pus pentru ca este o enumerare sau vor începe ghilimelele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Problema : Calculati Aria Unui Triunghi Isoscel Cu Ipotenuza De 6√2 Cm .
Cum Transform Adjectivul NOBIL In Substantiv?
1) O Cantitate De 0.3 Moli De Cupru Reactioneaza complet Cu Clorul. Calculati Masa In Grame De Clor Necesara Stoechiometric In Reactia Cu 0.3 Moli De Cupru
Daca In Baremul De La Evaluarea Natioanala Se Puncta Cu 3 Puncte O Bucata Din Exercitiu [de La Subiectul 3] Si Eu Am Scris Jumatate Din Acea Bucata Primesc Ceva
Salut! (As Dorii Opinia Voastra)x=distanta MaximaI) 20/100din X =)R1II)30/100 Din R1=)R2III)R2=560km------------------------------------x=?---------------------
Ai De Raspuns La Urmatoarele Intrebari Legate Despre O ZANA:1Cine Este ?2cum Crezi Ca Se Poarta?-actiuni:3Cum Este?;4Ce Motive Crezi Ca Are Pentru A Se Purta As
In Fata Noastra Acum Este O Harta A Romaniei Avand Scara 1 : 1150000.Vream Sa Aflam Distanta Dintre Bucuresti Si Cluj Stiind Ca Distanta De Pe Desen Este De 27
Am Nevoie De Versuri Despre " Frate Si Sora " . Gen:" Cand E Frate Langa Frate Se Da Lumea Laoparte " Sau " Cand E Sora Langa Sora , Moare O Dusmanca Pe Ora "
Cum Il Poti Scrie Pe 10 Cu Radical???
Do The Quiz.Tick The Correct Country:1.The Pound(£) Is The Money In a) India; b) Britain; c) the USA; d) Ireland;2.The Euro(€) Is The Money In a) Ireland;