RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-03-2015
Biologie
a fost răspuns
reproducirea asexuata la animale are loc prin:
Răspuns :
Danusc6
Danusc6
19-03-2015
ai manual de biologie cl 6?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Кількість Теплоти, Що Поглинається Середовищем Під Час Конденсації 1 Кг Речовини При Температурі Кипіння, Називається
Dacă Din 100% Avem: 30% - 7 30% - 5 30% - 3 10% - 6 Care Este Nota Finală?
C□□□on In Franceza Nu In Engleza Va Rooooog
1. Completați În Căsuța Alăturată Fiecărui Enunt Litera A, Dacă Propoziția Este Adevărată Şi Litera F, Dacă Propoziția Este Falsă:
Determină Măsurile A Două Unghiuri Complimentare Ştiind Că Unul Dintre Ele Are Măsura Determină Patru Ori Mai Mare Decât Celalt
FIŞĂ DE DOCUMENTARE • Denumirea Adăpostului:. • Specia/specii De Animale:. • Descrierea Adăpostului (formă, Materiale Folosite, Dimensiuni, Uşi, Ferestre, Amen
2 A) Găsește Pronumele Personale Din Fragmentul Următor :- Noi Am Venit Să Ne Luăm Televizoare! Știu Că Tu Ai Luat Televizoarele Și Ai Plecat Din Sat Cu Ele !-
Scrie, În Spațiul Rezervat, Textul Unui Anunt, In Conformitate Cu Legenda Alăturată Şi Cu L Rigorile De Aranjare În Pagină. Te Numeşti Alin/Alina Voiculescu. Eş
Ameliorare 8. Citeste Cu Atenție Textul Următor, Apoi Rezolvă Cerintele: Nu Trebuie Să Uităm Nici De Rolul Benefic Pe Care Povestile Il Au Asupra Afectivitățil
Dar Prin Exercițiu Imi Spui Te Rog.