RO Study
👤
Alinadibu130
Alinadibu130
23-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Mă poate ajuta cinema varog frumos?
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-09-2020
pai nu ai atasat nicio poza,te rog sa precizezi cu ce....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raspunde La Urmatoarele Intrebari : 1.Dites-moi S-il Plaît La Gare Est Près D'ici ? 2.Pouvez-vous Me Dire S'il Y A Une Station De Métro , Par Ici ? 3.Est-ce Que
Linia Franta Eschisa ABCD Este Formata Din 4 Segmenti De Dreapta Si Are : Segmentul Ab =2cm, BC Este De Doua Ori Mai Mare , CD Este Egala Cu Jumatatea Sumei Pr
O Linie Franta Deschisa Este Formata Din Trei Segmente Primul Segment Are Lungimea De 127 De Centrimetri Al Doilea Cu 92 Cm Mai Mare Iar Al Treilea Cu 87 Cm Mai
În Două Echipe Sunt 53 De Elevi Dacă Doi Elevi Din A Doua Echipă Se Muta În Prima Atunci Diferența Dintre Colectivele Celor Două Echipe Ar Fi De Un Elev Câți El
Se Dă Şirul 1, 2, 3, ......., 2010. a) Câte Numere Care Se Împart Exact La 3 Contine Sirul Dat? b) Câte Numere Cu Soț Se Gasesc Printre Cele Determinate La Punc
Intr'un Cos Sunt 16 Fructe .Jumatate Dintre Acestea Sunt Mere 2 Supra 4 Sunt Pere .Cate Mere Si. Pere Sunt .Reprezinta Problema Printr-un Desen.
Selecteaza Din Text Si Scrie Cate Un Enunt Pentru Fiecare Situatie: Informare Intrebare Exprimarea Surprizei Exprimarea Ingrijorarii.
Cine Stie Cate Ceva Despre Alexandru Ioan Cuza Sa Imi Puna Si Mie In Ordine Cuvintele Din Paranteza Cam Cum Trebuie Sa Le Scriu Pentru Ca Nu Stiu Mai Nimic Desp
DAU COROANA.Alcatuiti Propozitii Cu Cuvintele:principe,principat,imperiu,imperator,proscripti,triumvirat.
190+[(243-57)×1294:3-48)]=