RO Study
👤
MARYNICOLE824
MARYNICOLE824
23-09-2020
Limba română
a fost răspuns
A mers- sa spunem timpul etc.
Răspuns :
Nitubianca97
Nitubianca97
23-09-2020
Ai raspunsul in poza, nu stiu dacă asta voiai...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Propozitii Cu Ortogramele Mie,mi-e
Analizeza Predicatele Din Enunturile Date: a) Petra Joca Sotron Cu Larisa. b)Gina A Rezolvat O Proplema Dificila. c)Mihai Este In Oras. d) Mama A Crosetat O Blu
Ca Sa O Salveze Pe Ileana Cosanzeana,Fat-Frumos Poate Taia Dintr-o Lovitura Un Cap Sau3 Capete Deodata.Cand Balaurului I Se Taie Un Singur Cap,ii Cresc La Loc
Scrieti-mi ,va Rog , Variante De Propozitii Expresive Care Ar Putea Fi Introduse Intr-o Compunere Cu Titlul ,,Prima Zi De Primavara,, P.S.dau Coroana Pentru Cel
Un Calator Parcurge Un Drum In 3 Zile.In Prima Zi,el Parcurge1/3 Din Drum,a Doua Zi Parcurge 1/4 Din Drumul Ramas,iar A Treia Zi Face Ultimii 18 Km.Ce Lungime A
Folosind Harta Fizica Descrie Muntii Anzi , Indica: ciclul Orogenic In Care S-au Format
Cum S-a Desfasurat Lupta De La Rovine?
Dau 14 Puncte!! Alcatutiti 5 Propozitii Cu Comparativul In Limba Engleza. Va Rog Sa Ma Ajutati!!! Nu Folositi Nicio Sursa De Traducere!!!
Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica Pentru Cavantul Mă Din Propozitia Ma Suceam Dintr-o Parte In Alta Prin Cameră
Calculati Aria Triunghiului ABC Daca a). AB=4√2 Cm AC=6√2 Cm M(a)90° b) AC=12√6 Cm, AB=BC M(b)90° c). AB=6,4 Cm AC=15cm M(a)150°