RO Study
👤
Dinamodinamo312
Dinamodinamo312
23-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Narator
Repede ex4 va rog
Răspuns :
Andreiairinei126
Andreiairinei126
23-09-2020
Răspuns:
Indici temporal= cald(vara)
dimineața
Narator Subiectiv, relatare la pers 1
Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Gospodar A Vandut In Piata Curcani Si Iepuri ,in Total 7 Capete Si 22 De Picioare .Pentru Un Curcan A Primit 65 De Lei Iar Pentru Un Iepure 38 De Lei .cati
Cine Imi Poate Traduce Urmatoarea Fraza?Va Rog!Dans Une Société Hédoniste Aussi Superficièlle,que La Nôtrè Les Citoyens Du Monde Entier Ne S'intéressent Qu'à Un
Doua Patrate Cu Latura De 9 Cm Sunt Asezate Unul Langa Altul. Afla Perimetrul Dreptunghiului Obtinut.
Un Dictionar Cantareste Cat 3 Carti,iar Dictionarul Si Doua Carti Cantaresc 2 Kg Si 300g.Determinati Masa Unui Dictionar Si Masa Unei Carti.
Un Eseu Cu Personajul Meu Preferat . Eu Vreau Sa Scriu Despre Mary Poppins Dar Nu Am Nici O Imaginatie . Please Help !!
Please Ajutati-maDoar Ex 6,7,8
Un Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile L,h Si L Exprimate Prin Numere Naturale Consecutive.Daca Suma Tuturor Dimensiunilor Paralelipipedului Este Egala
Realizati O Povestire In Care Un Copil Sa Traiasca Un Zbucium Launtric Asemanator.(Gandacelul-Emil Garleanu)
Dupa Doua Cresteri Consecutive De Preturi , Prima De 10 % A Doua De 12% Un Telefon Mobil Costa 739,2 Leicat A Costat Telefonul Inainte
Corecteaza Greselile: Copiii Sunt Usori De Cucerit Daca Le Spui Intr-una Povesti.