RO Study
👤
Briceagvlad24
Briceagvlad24
22-09-2020
Limba română
a fost răspuns
ex.10 Am nevoie azi,va rog
Răspuns :
Nistorm728
Nistorm728
22-09-2020
sper că te-am ajut dacă mai ai nevoie apelează la mine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De 3 Propozitii Cu Cuvintele : Ennemis, Descentre , Heureux. ( O Propozitie Cu Ennemis, Una Cu Heureux Si Alta Cu Descentre) Multumesc !
Numerele Asib Sunt Direct Proportionale Cu 3 Si4 Si 25% Din B Este Cu 3mai Micdecat 0,8(3)din A.Aflati Numerele.
Traseul Unei Excursii Cu Autocarul A Fost Parcurs Astfel:25% In Prima Zi ,40%din Rest A Doua Zi,60%din Noul Rest A Treia Zi .iar A Patra Zi Ultimi 405 Km.Aflat
Poate Oare Sa Fie Electrizat Cu Sarcina Pozitiva Un Corp Metalic Neutru Avind O Bila Metalica Electrizata De Asemenea Cu Sarcina Pozitiva,dar Fara A Modifica Sa
1) Se Considera Echilibrul Omogen In Faza Gazoasa: CH4(G) + H2O(g) + Q -><- CO(g) = 3H2(g)Alege Variantele Corecte Si Explica De Ce:a) Daca Se Adauga Vap
Traseul Unei Excursii A Fost Strabatut In Patru Etape In Flul Urmator:in Prima Tapa 2/7 Din Intreg Drumul,in Tapa A Doua 1/4 Din Ce A Ramas De Parcurs,in Etapa
1. Un Trapez Are Linia Mijlocie De 12 Cm Si Inaltimea De 8 Cm , Aflati Aria.2. ABCD Dreptunghi , AD De 12 Cm , AB De 25 Cm , M Apartine (AB). Calculati Aria T
Într-un Triunghi Dreptunghic, Suma Unei Catete Si A Ipotenusei Este De 72 Cm Si Unul Este De 3/5 Din Celalalt. Se Calculează Suprafața Totală Şi Volumul Conului
Trei Stupi Produc In Total 42 Kg Miere .Cantitatea Obținuta De La 50 de Stupi se Pune In Bidoane De 2 Kg .sunt Necesare .. Buotoaie
Laturile Tiunghiului ABC Sunt AB= 2rad3 , BC = 4rad3 Si AC = 6 , Aflati M(B) Si M (C)