RO Study
👤
Tibi58
Tibi58
22-09-2020
Chimie
a fost răspuns
Ajutor va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Urgent am test
Răspuns :
Niculicirazvanowj585
Niculicirazvanowj585
22-09-2020
Răspuns:
ai raspunsul in poza...
Answer Link
Varticcaraleva
Varticcaraleva
22-09-2020
Nu știu brat nu învăț chimia
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
L 1 0 10. Descrie, În Spațiul Propus, Un Sat/oraş Ce Vibrează Sub Zăpezi. (formulează O Opinie Despre Semnificația Titlului; Prezintă Patru Elemente Ale Impresi
Aduceți La Același Numitor Comun Următoarele Fracții Ordinare:URGENT!!VA ROG DAU 50 DE PUNCTE!
Citește Textul Şi Realizează Sarcinile Propuse: Totu-i Alb În Jur Cât Vezi Noi Podoabe Pomii-ncarcă Tata Iese Să Mai Pună Şi Vibrează Sub Zăpezi Satele-adormite
Îmi Trebuie Tot De Rezolvat, Ajutor Va Rog Scrieți Toate Formulele După Care Calculați
JE M'EXPRIME Pose À Ton Copain Les Questions Suivantes, Puis Réponds À Ton Tour. Quel Est Ton Jour Préféré De La Semaine ? Quel Est Ton Mois Préféré ?. La Rentr
Completează Ciorchinele Cu Acele Cuvinte Şi Expresii Potrivite Sărbătorii Crăciunului, Conform Modelului.
Va Rog Frumos Exercițiile 2,3 Am Nevoie De Ajutor Pana Mâine Va Rog Frumos! Dau Coroana!!! Și Multe Puncte Va Rog Mult
Suma A Trei Numere Este 93 Suma Primelor Două Numere Este 67 Al Doilea Număr Este Cât Jumătate Din Al Treilea Află Numerele. Fără A B C
Aranjează În Ordine Cronologică Următoarele Evenimente Istorice:Războiul PeloponesiacAheii Pun Bazele Civilizație MicenieneBătălia De La CheroneeaHomer Scrie Il
Toate Figurile De Stil Din Aceste Doua Strofe(cuvantul Si Figura De Stil)VA ROG RAPIDD!DAU COROANA+5 STELE+MULTUMIRE!!!!!