RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-09-2020
Matematică
a fost răspuns
salut cine mă poate ajuta
Răspuns :
Shun444
Shun444
22-09-2020
Răspuns:
ea are 473 lei
20% din 473
20/100 × 473 = 9460/100 =94,6 lei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT!!! Dau COROANA !!! Redactati O Compunere Narativa De Min 150 De Cuv In Care Sa Prezinti O Vizita La Gradina Zoologica . Multumesc!
Aflați Cel Mai Mic Număr Natural Care Împărțit La 2002 Da Cel Mai Mare Rest Și Catul Nenul.Coroana!!!
Explica Proverbele:1) Daca Cineva Nu Poate, Pot Eu.2) Daca Cineva Face Un Lucru, Eu Pot Sa-l Fac Mai Bine.3) Chiar Si Ceamai Lunga Calatorie Incepe Cu Un Singur
Salut,am Nevoie De Ajutor La Un Exercițiu Pentru Tema La Matematica...exercițiul 3 Mai Exact.este Urgent,dau Coronița
1) In Triunghiul ABC, M(Â)=90,AD|BC, D€BC. Completati Tablelul Dupa Modelul De Mai Jos: DC=63 ; BC=70. Sa Se Afle BD,AD 2) La Fel Ca Sus Cerinta , BD=6 ;DC=12
Va Rog Urgent! Ajutati Ma
Scrieti O Compunere In Engleza ,,ti-ar Place Sa Fii Model" AJUTATI-MA VA ROOOGGG!!!RAPID SI SA NU FIE DE 3 RANDURI!!DAU COROANA!!!
Alcatuiti Propozitii Simple Cu Subiect Multiplu Exprimat Prin Substantive Proprii Pronume Personale De Politete Si Numeral Cardinal
Ce Tabara/factiune Sustine Reforma Sistemului Roman? a)Nobilitas B)Patricienii C)Popularii d) Optimatii
Creaza Un Text Epic In Care Sa Povestesti O Intâmplare Legata De Scoala