RO Study
👤
AnOniM0101
AnOniM0101
22-09-2020
Geografie
a fost răspuns
ce tara din UE are doua capitale?
Răspuns :
Alex240732
Alex240732
22-09-2020
Explicație:
nu există o țară cu 2 capitale (așa știu eu)
Answer Link
Yilmazaleksa
Yilmazaleksa
22-09-2020
Răspuns:
Olanda
Sper că te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Un Sfert Din Banii Pe Care Ii Are, Fetita Cumpăra Un Stilou Și 3carti A Cate 13lei Fiecare. Cari Lei A Avut Fetita?
Efectueaza Operatiile De Mai Jos.Compara Rezultatele, Folosind Semnele ,,<'', ,,='', ,,>''.a)10-4x2_(10-4)x23x3+3:3_2x(3+3):3b)2x5-2_2x(5-3)(6+4)x(6-4)_6+
Priveste Cu Atentie Cuvintele De Mai Jos Si Precizeaza Pentru Fiecarea Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabulariului Prin Care S-a Format .(unei) Nocturne, Dan
Prezinta, In Maximum 5 Randuri , Semnificatia Titlului In Relatie Cu Textul Poeziei.Poezia : "Gerul" De Vasile AlecsandriGerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe
Bunica Are 95 De Mere .Daca Le Imparte In Mod Egal ,celor 4 Nepoti ,bunicii Ii Mai Ramane 3 Mere ..Cate Mere Primesc Doi Dintre Nepotii??
5) Dacă A Supra 3 Egal 7 Supra B Și 5 Supra C Egal D Supra 8, Calculați Ab + Cd + 2cd - 3ab.
Scrieti Doua Cuvinte Obtinute prin Compunere Si Doua Cuvinte Obtinute Prin Conversiune. In Acest Text:In Golul Inalt De Sub Picioarele Mele,se Intindea Spre Ra
Un Vapor A Plecat Din Portul A Spre Portul B Dimineata La Ora 7. In Aceeasi Dimineata, La Aceeasi Ora , Pe Acelasi Traseu , Din Portul B A Plecat spre Portul A
Afla Numerele Nenule Care Impartite La 7 Dau Catul Egal Cu Restul. Va Rog Salvati.ma :( Cat De Repede Puteti
Sa Se Afle Cel Mai Mic Nnumar natural Care Impartit , Pe Rand , La 12 , 16 Si 20 , Da De Fiecare Data Restul 5 .