RO Study
👤
Mf916663
Mf916663
21-09-2020
Istorie
a fost răspuns
un eveniment istoric din a 9 a rapidd
Răspuns :
Geo7513
Geo7513
21-09-2020
Explicație:
2 august, bătălia de la Cheroneea, în anul 338,î.H
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut ! Am Si Eu Nevoie De O Compunere De 10-15 Randuri In Engleza , In Care Sa Zis Ca Merg Undeva In Vizita , Cum Sunt Oamenii Acolo , Cum Estevremea , Cu Cine
Ma Puteti Ajuta Va Rog Deci Avem X+10 Este De 6 Ori Mai Mare Decat X a) Care Este Raportul Dintr-e X Si X+10? b) Aflati Numarul X Cu Propietatea Data.
Cine Poate Sa Imi Rezolve Si Mie Acest Exercitiu??? Construiti Enunturi In Care Cuvintele ȚunȚ Si ȚoȚ Sa Fie , Pe RandȚ Adjective Pronominale Nehotarate, Numera
Daca Am Raportul Molar Dintre O Triglicerida si hidrogen 1:2 Ce Inseamna Asta? De Exemplu La Alta Problema Era Raportul Molar Dintre Un Compus Si Hidrogen De 1:
TIMEA LANSEAZA 36 DE BALOANE. DACA MAI LANSEAZA 9 BALOANE,INSEAMNA CA II MAI RAMAN DE LANSAT JUMATATE DIN NUMARUL BALOANELOR PE CARE LE-A AVUT.CATE BALOANE A
Va Rog Mult Sa Ma Ajutatifacetimi Din Lectia "vizita" De Ion Luca Caragiale prezentatil Pe Ionel In Cinci Randuri.multumesc
Am Nevoie De Un Cvintet Despre Ochi Si Unul Despre Limba.Imi puteti Realiza Cele Doua Cvintete?(1 Vers:un Subst. 2 Vers:doua Adj. 3vers:trei Vb La Gerunziu 4v
Cate Nuci Reprezinta 1/8;3/8;4/8;5/8;8/8 Din Cele 8 Nuci Pe Care Le Ai?
Un taran A Cules din Gradina 100 Kg De Rosii. L-ea pus In Ladite In Care Incap 7 Kg ,8kg si 10kg De rosii . Numarul laditelor Cu Cate 10 Kg De Rosii Este Cu 5
Combinati Adjectivele Racoros Si Uimitor Cu Substantive De Genul Feminin, Numarul Plural. Alcatuiti Enunturi In Care Combinatiile Obtinute Sa Stea In Cazurile G