RO Study
👤
Danut960
Danut960
21-09-2020
Matematică
a fost răspuns
A) 5x+y=11 x+7y=9 B) 5x+3y=8 4x+13y=17 ???
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
21-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Un Text De Cinci-sapte Propozitii In Care Sa Folosesti:virgula,doua Puncte,linia De Dialog.
Dati-mi Si Mie Exemple De Arbori De La Deal, Munte, Delta Dunarii, Marea Neagra, La Marginea Unei Ape Si Intr-un Parc!Multumesc Anticipat!
Compunere - Imagineaza-ti Ca Esti Un Animal Si Te Trezesti Cocotat Pe O Creanga, Intr-un Cires . Cum Ajungi Acasa ? - Compunere - - Repede -
Scrie Toate Numerele Care Se Pot Forma Folosind O Singura Data Cifrele 7 , 1 , 8 , 3 , 5 , 2 . Via Multumesc.
Cine Imi Spune Va Rog Niste Expresii Frumoase Pentru O Compunere Despre Toamna. ?.
Efectuati:512 -287+10x{15 +2x3+[105:15+(120-5x19)x10]x2=Vă Rog, Ajutaţi-mă!P.S. Nu-mi Spuneţi Direct Rezultatul, Ci Problema Cum Trebuie Făcută De La Cap La Coa
Alcatuieste O Compunere Cu Titlul Cartea , Prietena Mea , Precizand Partile Acesteia.
Descompuneti Intr-un Produs De Trei Factori Expresia 16 X La A 4a - 1 . Mersi Mult :*
15 Cuvinte Din Vocabularul Fundamnental
În Triunghiul ABC Se Consideră M Și N Mijloacele Laturilor [AB] , Respectiv [AC]. Dacă AB= 12 Cm AC= 10 Cm Și BC = 14 Cm , Calculați : a) AM b) MN c) Perimet