RO Study
👤
Aatrysa
Aatrysa
21-09-2020
Chimie
a fost răspuns
cum pot sa aflu formula acidului azotic?
Răspuns :
Pogonetiana2006
Pogonetiana2006
21-09-2020
Răspuns:
formula acidului azotic este HNO3
Explicație:
sper ca am fost de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Triunghiurile Care Au Laturile Indicate Mai Jos, Spuneți Care Sunt Triunghiurile Dreptunghiulare Și Care Nu Sunt: a)6; 8 Și 10 Cm b)33; 44 Și 55 M c)39; 36
Bună, Aș Avea Nevoie De O Explicație. Am Următoarea Cerință: Construiţi Două Enunțuri În Care Adjectivul Propriu-zis Frumoasă Să Aibă Funcția Sintactică De Atr
Cine Imi Poate Face Eseul Asta Argumentativ Va Rog Frumos ? Daca E Ceea Ce Trebuie Poate O Sa Va Rog Sa Imi Dati Un Cont Bancar Sa Va Rasplatesc Cum Se Cuvine..
Spuneți-mi Care Este Adevarat Si Care Este Fals!!REPEDE Va Rog!!
Cine Ma Poate Ajuta La Ambele Ex?multumesc
Intr- O Urnă Sunt 15 Bile Roșii, 16 Bile Galbene ,19 Bile Albastre Și 18 Bile Albe. Probabilitatea Ca , Extragand O Bilă Oarecare , Aceasta Să Fie Roșie Este...
Problema Informatica
Partea De Vorbire,genul,nr,caz,functie Pt Cuvintele IN TOAMNA CARE NESFARSITA EU DE MIERE DE NOPTI COPILAROASA,selectate Din Text
A) Daca X/3=y/4 Si 3x +4y=75, Determinati X Si Y b)Daca X/5=y/7 Si X+y=24 , Determinati X Si Y c)Daca X/4=y/7, Atunci 9x-2y/x+3y= d)Daca X/2=y/9 Atunci 10x-2y/5
Pe Laturile AB Și AC Ale Triunghiului Echilateral ABC Se Iau punctele E, Respectiv F, Astfel Încât BE = 2AE, AF = 2CF. Dacă BF ∩ CE = {D}, Să Se Arate Că A