RO Study
👤
Ari2621
Ari2621
21-09-2020
Matematică
a fost răspuns
1,7x-6=11
Va rog ajutati-ma!
Răspuns :
Cristiancoroi
Cristiancoroi
21-09-2020
Explicație pas cu pas:
1,7x=11+6
1,7x=17
x=10
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Omul Fabrică Îngrășăminte Naturale Compuse Din Bălegar Amestecat Cu Paie Și Cu Resturi Vegetale Explică Ce Se Întâmplă În Interiorul Acestui Amestec Răspunde Or
AJUTAȚI-MĂ Dau Coroană Și Puncte Vă Rog Frumos Puteți Să Mă Ajutați Repede! Ex: 2, 4, 6 Repede Va Rog!
Pe Mulţimea Numerelor Reale Se Defineşte Legea De Compoziţie [tex]$x * Y=x+y-3$[/tex]. 5p 1. Calculaţi [tex]$1 *(-1)$[/tex]. [tex]$5 \mathbf{p}$[/tex] 2. Verifi
Mă Ajută Cineva Vă Rog Frumos Din Suflet
. A. Scrieți Ecuația Reacției Dintre Acidul Etanoic Și Oxidul De Calciu. b. O Probă De 18 G Acid Etanoic Reacţionează Cu Oxidul De Calciu. Considerând Că Acidu
4. Mircea Are O Sumă De Bani. În Prima Zi El Cheltuieşte Jumătate Din Bani, A Doua Zi O Treime Din Rest, A Treia Zi O Pătrime Din Noul Rest Şi Constată Că I-au
Pe Mulțimea Numerelor Reale Se Definește Legea De Compoziție Asociativă [tex]$x \circ Y=2 X Y-6(x+y)+21$[/tex]. 5p 1. Arătați Că [tex]$(-1) \circ 3=3$[/tex]. 5p
Am Nevoie De O Rezolvare La Ex 2 Va Roggg
Disa De Lectura Fat Frumos Din Lacrima
Toate Activitățile De Comerț Interior Sau Exterior Fac Parte Din Domeniul Economic Cunoscut Sub Numele De. .