RO Study
👤
Valeritdfg
Valeritdfg
21-09-2020
Fizică
a fost răspuns
Viteza reprezinta raportul dintre...
Răspuns :
Streetmeeg
Streetmeeg
21-09-2020
Distanta si timp. d/t
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PERIMETRUL UNUI TRIUNGHI ISOSCEL[CU DOUA LATURI EGALE]ESTE CU 60 CM MAI MARE DECAT LUNGIMEA INEGALA.AFLA LUNGIMEA UNEIA DINTRE CELE DOUA LATURI EGALE.
Este Vorba De Un Triunghi Oarecaredaca AB=13, BC=14, AC=15. Aflati: Aria Perimetrul, SinC CosC,tgC,ctgC. VA ROOG EU MULT SA MI.L REZOLVATI
Determinati Numerele Reale A Si B, Stiind Ca A²+b²-2a+6b+10=0.
Diferenta A Doua Numere Naturale Este 5 Iar,suma Lor Este 2005 .Aflati Numerele
Va Rog Sa Imi Rezolvati Problema Aceasta Cu Calcule:pentru Aniversarea Lui Dino S-au Cumparat 120 Sticle Cu Suc,dar Nu Sunt Suficiente.Organizatorul Se Gandeste
Construiti Un Dreptunghi Cu L=4cm,l=3 Cm.Masurati Lungimea Diagonalelor.Cati Centimetri Are Fiecare?
A Mâzgălit Cu Sens Opus
In Doua Vase Se Afla Motorina. In Primul Vas Sunt De 7 Ori Mai Multi Litri Decat In Al Doilea. Daca Luam Din Primul Vas 14 L Si Ii Turnam In Al Doilea,in Acesta
Suma A Trei Numere Naturarle Este 52. Daca Din Promul Numar Se Scade 8, Din Al Doilea Numar Se Scade Primul Numar,din Al Treilea Numar Se Scade Al Doilea Numar
Intr-o Sala De Asteptare intra Multe Persoane. Daca Se Pun Cate 4 Persoane Pe Canapele Raman 18 Persoane In Picioare, Daca Se Pun Cate 5 Persoane Raman 4 Canape