RO Study
👤
Maia11lupea
Maia11lupea
20-09-2020
Matematică
a fost răspuns
transformați 2,45 m3 în cm3
Răspuns :
Matei
Matei
20-09-2020
Salut.
Știm că:
1 m = 100 cm
1 m³ = 1.000.000 cm³
⇒ 2,45 m³ = 2,45 × 1.000.000 cm³ =
2450000 cm³
- Lumberjack25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calc. Ctg A Stiind Ca Sin A= 1 Supra 3. Si A Aparține (0 Si Pi Pe 2)
Din Ce Camp Lexico-semantic Fac Parte Cuvintele : Automobil Bicicleta Motocicleta Semafor Si Zebra?
Va Rog , E Urgent, Îmi Trebuie In 30 Min!!! Dau Coroana 1. Scrieți Cuvânt Care Poate Uni Că Sens Toți Termenii Din Seria Data: Ghiozdan, Stilou, Caiet, Rigla, P
Cerința Se Dau N Numere Naturale. Aflați Câte Dintre Acestea Se Pot Scrie Ca Sumă De Puteri Distincte Ale Unui Număr Natural K. Date De Intrare Programul Citeșt
VA ROG MULT CINE MA AJUTA EXERCITIUL 2,SUPER URGENT!!
#314 ColZero Cerinţa Se Consideră Tabloul Bidimensional Cu M Linii Şi N Coloane Şi Elemente Numere Naturale. Să Se Determine Numărul De Coloane Care Conţin Doar
In Gradina Bunicii Mele Au Inflorit 26 De Zambile Albe Si 5 Zambile Roz. Cate Zambile Au Inflorit In Gradina ?
10 Bucăți De Pânză Albă Și Colorată Au Împreună 87 M. Ce Lungime Are Fiecare Bucata De Pânză Colorată, Daca Sunt 7 Bucăți De Pânză Albă A Câte 9 M Fiecare?
Le Ştii Sau Le Şti? Va Rog Frumos Sa Imi Scrie To Un Raspuns Corect Si Sa Imi Explicati De Ce...Multumesc Mult
Va Rog , E Urgent, Îmi Trebuie In 30 Min!!! Dau Coroana 1. Scrieți Cuvânt Care Poate Uni Că Sens Toți Termenii Din Seria Data: Ghiozdan, Stilou, Caiet, Rigla, P