RO Study
👤
Miaumiua40
Miaumiua40
20-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Analizați verbul întind
Răspuns :
Iasminarebeca1
Iasminarebeca1
20-09-2020
Explicație:
Eu
întind
Tu
întinzi
El
/
Ea
întinde
Noi
întindem
Voi
întindeți
Ele
/
Ei
in
t
i
n
d
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANA,URGENT!!1. Desparte În Silabe. Desenează În Caseta Mai Mare Atâtea Cercuri Câte Sunete Au Cuvintele Care Denumesc Imaginile. Colorează Cercul Coresp
342:12 Cum Se Face♥️♥️♥️
Scrieti O Compunere In Care Te Trezesti Intr-un Basm, orice Basm Fratii Grimm Sau Orice , Si Sa Aiba Maxim Opagina Si Minim Jumatate! va Rogg Ajutati-ma!
Scrie Adjectivele Folosind Dicționarul Pentru Cuvintele Ale Căror Sens Nu Cunoști .cu Sens Asemănătorviteaz-șiret-triste-hotărât-firav-cu Sens Opusîmbrăcat-impe
3.Construieste: A)un Enunt Aserti In Care Pron. Demonstrativ Celalalt Sa Aiba Functie Sintactica De N.P. In Genitiv B) Construieste Un Enunt Imperativ In Care
Complete The Text With The Correct Variant: 'who, Which, Whose, Where' Or 'that'. Sometimes More Than One Answer Is Possible.He Collects Rocks (1) _______ He Fi
Salut,am Nevoie De Ajutor La Acest Exercitiu La Engleza: Correct This Sentence:Wat He Gote For Christmas, She Asked
Transcrie Din Frazele De Mai Jos Propozitiile Subordonate, Precizând Felul Acestora. A. Am Aflat Că, În Urmă Cu Mai Bine De O Sută De Ani, Acest Om Simplu Dintr
Care Sunt Cel Mai Mic Și Cel Mai Mare Divizor Propiu Ai Numărului Natural 35 La Puterea 7
Am Nevoie De O Listă Cu Opere De Comedie