RO Study
👤
Sofia1661
Sofia1661
19-09-2020
Limba română
a fost răspuns
la ce timp este verbul * să iau *?
Răspuns :
Mihaioana699
Mihaioana699
19-09-2020
Explicație:
Este la timpul viitor, forma viitor popular deoarece are ,,să"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Ex. 1.93B
Sa Se Calculeze Derivate Functiei F : R -> R, [tex]f(x)=\left \{ {|x|^{|x|}, X\neq 0 } \atop {1}, X=0} \right.[/tex] in Punctul [tex]x_{0} =0[/tex]
14. In Triunghiul MNP Isoscel De Bază NP, Punctul A Este Mijlocul Laturii NP. Perimetrul Triunghiului AMP Este 48 Cm, Iar Perimetrul Triunghiului MNP este 64 Cm
Determinati Cifra X Pentru Care 83x2 <8x41.
Puteti Sa Imi Explicati 4-ul Pentru Ca Nu Inteleg De Ce Ar Fi Corect. Mie Mi Se Pareau 1 Si 3 Corecte Si Nu Imi Dau Seama De Ce Nu E Asa
Un Tractorist Trebuia Sa Are 86 Ha. El A Realizat 125% Din Sarcina Initiala. Cate Hectare A Arat Tractoristul ?
Alcatuieste Un Text Descriptiv De 8-10 Randuri,in Care Sa Prezinti Frumusetea Crinului. Repede,va Rog!E Pt Azi.Dau Coroana Și Mă Și Abonez. Repede!
Un Triunghi Dreptunghic ABC, Cu Masura Unghiului A = 90°, Iar AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC, Are BD = 4 Cm Si CD = 9 Cm. Aflati A) Lungimea Catetei
Va Rog Sa Ma Ajutati! Dau Coroana Si 30 De Puncte ! ^•^
Vval Cantarea De Şoca. Caue Augaete Este. 984fiecare Fel Au Fost?TESTUL 31. Completati Spaţiile Libere:"P) A) Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre Distincte