RO Study
👤
Bcmndiana
Bcmndiana
18-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 2 va rog ajutati-ma, dau coroana
Răspuns :
Zdraste
Zdraste
18-09-2020
Nu atrage atentia ce scrie pana la a=
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Victor Are O Sumă De Bani. In Prima Zi El A Cheltuit 3/7 Din Întreaga Sumă. În A Doua Zi A Cheltuit 1/4 Din Rest Şi I-au Mai Rămas 120 De Lei. Câţi Lei Avea Vic
Sa Ma Ajute Va Rog Cineva, E Urgent!!!
Write A Essay Abou Online Or Offline School (Introduction, First Of All, Secondary And In Conclusion) 250 Words. Pls Fast I Need It!
Bună! Vă Rog Mă Puteți Ajuta La Acest Exercițiu?!
Trece În Tabel Pronumele Personale Din Textul Următor:Vă Rog Va Implor Am Subliniat Eu Voi Doar Sa Mi Le Analizati Și Sa Spuneți Dacă Este Forma Accentuata Sau
Scrieti Un Text De 10-20 Randuri Despre Clima Apele Vegetatia Animalele Si Solurile Romaniei. REPEDE VA ROGGGG DAU CORANAA
Bună Seara! Cerință: Asemănări Si Deosebiri Între Cele 2 Poezii(macar 3, Din Toate Punctele De Vedere , Chiar Si Structural..)❤❤❤sa Fie Un Răspuns Frumos , Cor
Scrie Un Dialog În Engleza Cu Tema "why Do You Belive Social Networking Sites Are So Populare?" De Minimum 11 Replici
Traduceți Următoarele Propoziții In Franceza: 1.Pe Mama O Doare Capul.2.Ma Doare Urechea.3.Te Doare Brațul.4.Pe Noi Ne Dor Ochii.5.Pe Voi Va Doare Spatele.6.Pe
Va Rog Cum Se Face ?? Cine Poate Sa Ma Ajute ? Nu Înțeleg