RO Study
👤
Diaconescudaria22
Diaconescudaria22
18-09-2020
Engleza
a fost răspuns
va rogggg este urgentt
Răspuns :
Lara2210
Lara2210
18-09-2020
1 e
2 g
3 f
4 c
5 d
6 b
7 a
Answer Link
Raducristianstefan20
Raducristianstefan20
18-09-2020
Răspuns:1-e
2-g
3-f
4-c
5-d
6-b
7-a
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Exerciti De Matematica De Clasa A-v-a Sem 1 din Toata Materia. Cate Un Exercitiu Pentru Fiecare Lectie
Scrie O Compunere Prin Care Sa Prezinti Mesajul Textului:,,Iat-o!Plina,despre MunteIese Luna Din BrADetsi Se-nalta-ncet,incetganditoare Ca O Fruntede PoetCa Un
Completati Textul Urmator Cu Articolele Nehotarate Potrivite:Am Vazut................carte In Vitrina ................ Anticariat ........ Prieteni Mi-au Spus
Suma A Trei Numere Este 546.Primul Numar Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Doilea,iar Al Treilea Este Cat Diferenta Dintre Primul Si Al Doilea.Afla Cele Trei N
Imi Dati 2 Exeple De Substantive Epicene, 2 Mobile Si 2 Care Realizeaza Distanta De Gen Prin Forme Diferite
Propozitie Cu Cuvantul Nobil
Teo A Rezolvat 8 Probleme, Iar Geo 10. Cat La Suta Din Numarul Problemelor Rezolvate De Teo Reprezinta Numarul Problemelor Rezolvate De Geo ?
Va Rog Frumos Ajutati-ma Cu Un Eseu!!! Am Nevoie Un Eseu Pe Tema: The Customer Is Always RightVa Rog Din Tot Sufletul, Ajutati-ma!!! SOS!
Ma Gandesc La 2 Nr Naturale Primul Este De Trei Ori Mai Mic Decat Al Doilea Eu Stiu Ca Diferenta Celor Doua Nr Este 102 .
Eseu Pe Tema Fantasticul Mentine Mintea Treaza