RO Study
👤
Louisbbty
Louisbbty
17-09-2020
Engleza
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor va rog frumos
Răspuns :
Pestisorauriu62
Pestisorauriu62
17-09-2020
Răspuns:
C
A
B
B
A
C
D
B
A
A
e pana la 10, atat era pe fisa respectiva.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutați Cu Aceste Întrebari Legată De Opera Harap-Alb De Ion Creanga. Ce Lecție De Viața Poți Reda Din Aceasta Opera ? Ce Poți Retine Din Aceas
Redacteaza O Compunere De 80-150 Cuvinte In Care Sa Povestesti O Intamplare La Scoala,folonind Toate Semnele De Punctuatie Studiate!!
O Banca Acorda O Dabanda Anuala De 2%. Calculati Ce Suma Va Ridica, Dupa Un An, O Persoana Care Depune La Banca 1000 De Lei.
Compunere In Care Sa Demonstrezi Ca Poezia Leul Deghizat De George Topîrceanu Este O Fabula
Sa Se Calculeze (x₁+1)²⁰¹⁶ +(x₂+1)²⁰¹⁶ Stiind Ca X Este Radacina A Ecuatiei X²+x+1 =0 multumesc
In Cat Timp Se Va Dezumfla Barca Lui Tim,știind Că Pierde 10 Litri Pe Minut.
Bunaa!Am Tema De Vacanta....si Trebuie Sa Scriu: A)un Cuvant Care Se Termina Cu -tesc B) Un Cuvant Care Contine -as- La Mijloc AJUTOR!Dau Coronita
Cu Cat Este Mai Mic Un Sfert De Seciol Decat Dublul Unui Mileniu Micsorat Cu Predecesorul Lui 628?
Bunaa!Am Tema De Vacanta....si Trebuie Sa Scriu: A)un Cuvant Care Se Termina Cu -tesc B) Un Cuvant Care Contine -as- La Mijloc AJUTOR!Dau Coronita
Grație Atâtora Am Reușit. Precizati Valoarea Morfologica, Functia Sintactica Si Cazul Lui "Grație Atâtora"