RO Study
👤
Soviethour
Soviethour
16-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Rezultatul calculului 2,34•(7,61-0,61)
Răspuns :
Iasminarebeca1
Iasminarebeca1
20-09-2020
Răspuns:
=16,38
Explicație pas cu pas:
2,34×(7,61-0,61)
=2,34×7,00
=16,38
Coroana please
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Valoarea Raportului Dintre Cel Mai Mic Număr Naural De Doua Cifre Si Cel Mai Mare Numar Par Natural De Trei Cifre
6. În Figura De Mai Jos În Cercul C(O,R) Avem Două Coarde Concurente AC Și BD.a) Argumentați De Ce Unghiurile ABD Şi ACD Sunt Congruente.b) Dacă AC ∩ BD = \{P\}
Exercițiul 4 Vă Rog Frumos
2. Desenați Un Cerc Cu Raza De 3 Cm, În Care Desenați Apoi Unghiul La Centru AOB Cu Măsura De 50 Deg Și Unghiul Înscris În Cere CDE Cu Măsura De 30 Deg Precizaț
1. Completați Spațiile Libere:a. Un Automobil Nu Se Poate Opri Brusc Din Cauza......b. Masa Este.......c. Unitatea De Măsură În SI Pentru Masă Este.... D. Instr
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroana Repedeee
Scrie In Caste Semnele Potrivite. Dau Inkma Si Coroana.
Exercițiul C29. Vă Rog Să-mi Explicați. Vreau Să Înțeleg Metoda Folosită, Nu Mă Interesează Doar Răspunsul Final. Mulțumesc Anticipat!
Un Corp Omogen Cu Masa 2,25 Kg Pluteşte Într-un Vas Cu Apă Aşa,încât 3/4 Din Volumul Lui Se Află Sub Nivelul Apei. Să Se Determine Volumul Şi Densitatea Corpulu
24 Redactează O Compunere Descriptivă În Care Să Prezinți Centrul Localității În Care Trăiești În Timpul Sărbăto- Nilor De Iamă. Vei Avea În Vedere: - Sa Înce