RO Study
👤
Lavil8206
Lavil8206
16-09-2020
Limba română
a fost răspuns
vă rog ajutați mă dau coroniță
Răspuns :
Leonwolfson66
Leonwolfson66
21-09-2020
Răspuns:
Scrii acolo pletele mari la a treia scrii pletele subțiri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) Să Se Afle Laturile Unui Dreptunghi Dacă O Latură Este 70% Din Cealaltă, Iar Perimetrul Său Este 17 Cm. C) Determinaţi Lungimea Și Lăţimea Unui Dreptunghi Ca
6 Care Sînt Avantajele Bibliotecilor Virtuale? Tineti Cont De Condițiile Pe Care Le Are O Bibliotecă Tradițională, Clasică: Număr Limitat De Exemplare Ale Unui
16. De Câte Ori Se Foloseşte Cifra 6 În Scrierea Nu- merelor De Două Cifre? Indicatie. Număraţi Mai Întâi Numerele De Două cifre Cu Cifra Zecilor Egală Cu 6 Şi
Intru În Bold Sunt 50 De Bile Roșii 50 De Bile Albe Și 50 Albastre Câte Bile Trebuie Să Scoți Ca Să Iasă Cel Puțin Trei Din Fiecare Culoare
10. La O Librărie, Într-o Zi, S-au Vândut Cărți De 5000 Lei. A Doua Zi S-a Încasat, din Vânzări, Suma De 5500 Lei. Aflați Suma Încasărilor Din Cele Două Zile.
10. La O Librărie, Într-o Zi, S-au Vândut Cărți De 5000 Lei. A Doua Zi S-a Încasat, din Vânzări, Suma De 5500 Lei. Aflați Suma Încasărilor Din Cele Două Zile.
Cauta Verbele, Spune Timpul, Pers Si Numarul (sunt Verbe Nepersonale Si Personale): Eu L-as Lasa, Dar Ma Doare Sufletul. A Rupe O Floare E Ca A Rani O Persoana.
12. Adevărat Sau Fals? ALF A) [AB] C AB; C) [AB][BA= Ø; E) [AB]U[AB =[AB; B) [AB =[AB]; D) [AB][AB =[AB; F) AB\[AB =[AB].
12. Adevărat Sau Fals? ALF A) [AB] C AB; C) [AB][BA= Ø; E) [AB]U[AB =[AB; B) [AB =[AB]; D) [AB][AB =[AB; F) AB\[AB =[AB].
Bună! Vreau Și Eu Un Referat Despre Creierul Mic. De 2 Foi ! Dau Coroana !!.