RO Study
👤
Ronaldinogaitan
Ronaldinogaitan
16-09-2020
Matematică
a fost răspuns
0,27×10-(2)×1supra3
Calculati
Răspuns :
Deea111205
Deea111205
16-09-2020
Răspuns:
SPER CA TE-AM AJUTAT!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Funcțiile Sintactice Ale Atributului
Numarul Din Mijloc Al Unui Sir Construit Din 1213 Numere Naturale Consecutive Este 712. Determinati Primul Si Ultimul Termeni Ai Sirului.
Ai Un Frate Mai Mic Care Tot Timpul Iti Ia Lucrurile (pe Unele Le-a Si Stricat).Alcatuieste O Lista In Care Sa Inventariezi Lucrurile Tale Si Lucrurile Lui. Fol
160 De Lei Au Fost Cheltuiti Astfel: Pentru O Carte 20%din Suma,pentru O Haina 50%din Rest ,iar Restul Pt Alimente .Ce Suma A Fost Cheltuita Pt Fiecare?
Elementul Principal De Rezistenta Sl Unui Astfel De Pod Este Arcul.Calculati Lungimea Unui Arc De Cerc Cu Raza De 5 M , Corespunzator Unui Unghi La Centru De 60
Daca La Un Concurs Elevii S Ar Aseza Cate 2 In Banca , Ar Ramane Un Elev In Picioare , Iar Daca S Ar Aseza Cate 3 Elevi In Banca , Ar Ramane 3 Banci Libere. Cat
Explica Semificatia Alandala Si Povesteste Cum Contribui La Mentinerea Ordinei Si Curateniei In Familia Ta
Stiind Ca X+r+z+11=43,determinati Valuarea Lui X+y+z
Cum Aflu Baza Mare A Unui Trapez Isoscel Daca Stiu Baza Mica Si Inaltimea Si Un Unghi?va Rog
Imi Spuneti Un Sens Asemanator La Expresiile:aveau Sa Se Iveasca Zorile,nuti Pierde Cumpatul