RO Study
👤
Aasu3177
Aasu3177
15-09-2020
Limba română
a fost răspuns
Verbu definitia lui
Răspuns :
Popovicimarian306
Popovicimarian306
15-09-2020
Verbul este partea de vorbire flexibila care arata actiunea, starea sau existenta.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Ăla Cu Exprima-ti Dau 30 Pubcte
In 100 Words Write A Paragraph About What You Would/ Wouldn't Do If You Had Only Half An Hour To Choose A Present For Your Friend.? Vă Rog Dau 50 De Puncte E U
Fractia Care Mai Poate Fi Simplificata Se Numeste Fractie... Ajutati Ma Va Rog!
Ana Are 4 Mere, Ion De 2 Ori Mai Multe, Iar Matei Cu 3 Mai Puține Decât Ana Și Ion La Un Loc. Află Câte Mere Au Împreună Dacă Fiecare Primește Câte 2 Mere?
Traduceți Din Română În Rusă : In Familia Mea Sunt Șapte Persoane. Cel Mai Mare Este Bunicul. Eu Am 13 Ani, Irina Are 11 Ani, Victoria Are 10 Ani, Mama Are 31 A
Afla Valorile Numerice Ale Literelor Din Egalității Date [tex]45 + 6 \times A = 99[/tex]
Cunoscind Valenta Oxigenului,stabileste Valenta Celuilalt Element Dupa Formulele: A) H2O,CO2,SiO2,N2O5 B) P2O3,SO3,Cl2O7 C) CO,NO,MnO2
Un Cui Din Otel Are Densitatea Mai Mare Sau Mai Mică De Cât Roata Unui Vagon De Tren Făcută Din Același Oțel?help Dau Coroană!
Redacteaza In 10 Randuri O Legenda Despre Floarea Preferata(trandafirul)..Va Rog Mult Repede E Urgent
Povestirea Pe Scurt La Un Cățel Nazdravan