RO Study
👤
Mishuc31
Mishuc31
19-03-2015
Fizică
a fost răspuns
A.J.U.T.O.R.....am nevoie mare
Răspuns :
Andreikzro
Andreikzro
19-03-2015
Raspunsul este in anexa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Dati Va Rog 6 Argumente Prin Care Un Profesor Din Invatamantul Primar Sa Transmita Unui Scolar, Sentimentele De Apartenenta La: - Clasa - Scoala Unde Studia
Determinati Nr. Natural De Patru Cifre Abcd, Stiind Ca Produsul Dintre Nr. Ab Si Cd Este 323
Salut! Am Avut Un Text Argumentativ La BAC Si Sunt Nerabdator Sa Vad Raspunsul , Dar Pana Atunci Doresc Niste Informatii Despre Rolul Scriitorilor In Societate.
Da Exemple De Cat Mai Multe Cuvinte Derivate Cu Prefixul "supra-" .
Daca Pe Cercul De Centru O Se Gasesc Punctele A, B, C, Astfel Incat AB = AC Si Masura Arcului BC = 60 Grade , Atunci Masura Unghiului ABC = ? ..la Rasp Da 75 G
Identifică Cel Mai Mic,apoi Cel Mai Mare Număr Natural Scris: A)cu Patru Cifre Diferite , B)cu Șase Cifre Identice , C)cu Cinci Cifre Diferite.
Salut! Am Avut Un Text Argumentativ La BAC Si Sunt Nerabdator Sa Vad Raspunsul , Dar Pana Atunci Doresc Niste Informatii Despre Rolul Scriitorilor In Societate.
Care Sunt Consumatorii De Gradul 3? A)plante Ierboase,b)insectele,c)animale Carnivore,d)molustele
Comentează Următorul Citat(minim 50 Cuvinte) "Poți Afla Mai Multe Despre O Persoană Prin Ceea Ce Spune Ea Despre Ceilalți Decât Prin Ceea Ce Spun Ceilalți Despr
1 . Necesitatea Introducerii Masurilor Ameliorative 2. Influenta Factorilor De Mediu Asupra Padurilor 3. Zonele Împădurite Din Muntenia