RO Study
👤
Dobrinmelisa099
Dobrinmelisa099
15-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculați o zecime din 150.
Răspuns :
Ordodimaria
Ordodimaria
15-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
1/10*150= 1*150/10
=15
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformati Enunturile , Astfel Incat Pronumele Nehotarate Sa Devina Adjective Pronominale Nehotarate :I-am Dat fiecaruia o Carte.Le-am Vorbit unora despre Ace
1.Indica Modul Verbelor Din Fragmentul: Nu-mi Mai Dati Nutret!Nu Mai Vreau Nutret!
Ajutooooooor! Text Argumentativ Despre Citatul: ,,Cinstea Nu E O Virtute Ci O Optiune'' . DAU 30 Puncteeee!!!
Am Nevoie De Propozitii Ce Expresiile: Vantul Suera. Cade Pe Ganduri. Repede!! Va Rog!!
Explicati Expresia ;lumina Cenusie
Un Muncitor Si-a Propussa Lucreze Cate 7 Piese Pe Zi Pentru A Termina O Lucrare La Timp.Lucrandmai Incet, A Facut Cate 5 Piese Pe Zi Si A Terminat Lucrarea Cu D
Zicetimi Urgent conducatorul La Slavi Dintre A) Ivan Al 4 Lea Cel Groaznic B) Vercingetorix C) petrucel Mare Dau Test Va Rug Intro Secunda Raspunsu
Gaseste Antonimul Potrivit Cuvintelor Scrise Cu Caracrere Mari . A ) Ne Fixa Cu O Privire ASPRA . B ) Isi Peria Hainele Cu O Perie ASPRA C ) Suprafata Per
Conjugati Verbul A Lucra La Toate Modurile Si TimpurileURGENTTT!!!MULTUMESC!
Add One More Sentence Using The Present Perfect !ex. : She Can't Go To The Party. ( Catch A Cold ) She Has Caught A Cold .1. He Can't Walk Very Fast . ( Hurt/ L