RO Study
👤
Mariuscs9738
Mariuscs9738
14-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Am si eu nevoie de ex:3 va rog
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
15-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
+32e) 1 +10 103 14f) + 2 +6 6 6+=
2. Continua După Model:(eu) Cântam Cântat(tu)(el/ea)(noi)(voi) Dau Corona Si 100 De Puncte Cine Face Pimul Dau Corona Si 100 Puncte Va Rog Am Nevoie
Vârsta Mamei A Tatălui Și A Celor Doi Copii Însumează 66 De Ani Mama Are Vârstă De 27 De Ani Fiul Are Vârsta De Nouă Ori Mai Mică Decât A Mamei Iar Fiica Are Vâ
19. Cu O Cincime Din Suma Pe Care O Are Şi Încă 14 Lei, Mihaela Cumparao Bluză, Cu Două Șesimi Din Rest Şi Încă 20 Lei, O Rochie, Cu Un Sfert Dinnoul Rest Și 10
La Un Magazin Sau Vândut Între O Săptămână 37 De Televizoare Și 25 De Frigidere Au Mai Rămas 18 Televizoare Și 15 Frigidere Aflați Câte Televizoare Au Fost La Î
Se Da Un Vector Cu N Elemente Nr Naturale Distincte. Sa Se Stearga Toate Elementele Situate Intre Elementul Minim Si Cel Maxim Si Sa Se Afiseze Vectorul Rezulta
Sunt..... ,Daca Semidreapta (AM Este Perpendiculara Pe BC Atunci (AM Este....
Avem 8 Lalele Care Valorează Unele 2,7 Lei Altele 4,2 Lei . In Total Valoarea Lor Este De 26,1 Lei . Aflați Câte Lalele De 2,7 Lei Și Care De 4,2 Lei REPEDE
Put The Verbs In Brackets Into The Present Simple Or Thecontinuous. Write In Your Notebook.Mark ... (take) Part In The Online Game Competition At 10 Am2(have) C
3. Notează A (adevărat) Sau F (fals): • Paralelipipedul Are Toate Fețele Egale. • Cubul Are 8 Fețe. • Paralelipipedul Poate Avea Toate Fetele cu Formă De Dreptu