RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-09-2020
Matematică
a fost răspuns
630:6 în coloniță dau coroana
Răspuns :
Daniel201793
Daniel201793
10-09-2020
Răspuns:
105
Explicație pas cu pas:
6
3
0
:
6
=
1
0
5
6
=
3
0
3
0
=
=
6
3
0
:
6
=
1
0
5
p
:
1
0
5
6
=
6
3
0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)Andy Didn't To Very Good/well In His Test.b)Those Apples Look Nice/nicely.c)Can You Please Speak Slow/slowly.d)The Book Is Very Good/well.e)He's A Bit Slow/sl
Prouneti O Metoda De Determinare A Rezistentei Electrice A Unui Conductor De Nichelina Daca Dispuneti De:conductor,subler Si Rigla.Rezistivitatea Nichelini Se C
Segmentul AM Este O Înălţime A Triunghiului ascuţitunghic ABC. Aflaţi Măsurile Unghiurilor Formate De semidreapta AM Cu Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului, Dacă
Care Sunt figurile De Stil (poezia Martisor De Ion Pillat)VA ROG SA MA AJUTATI ACUM AM MARE NEVOIE PENTRU-CA IMI TREBUIE TEMA PT MAINE
Am Nevoie De Un Eseu Sau Idei La Tema CE CREDEM NOI ,DELFINII,DESPRE OAMENI
Descrieti Locul Preferat Din Satul Natal.....ajutati-ma Va Rog Am Nevoie Urgent
Doua Din Unghiurile Unui Triunghi Au Masurile 18 Si 98 Grade.Aflati Masura Celui De Al Treilea Unghi
Pentru Un Joc Cornel Si Alin Folosesc 36 Bile Albe Si 54 Bile Negre, Ei Trebuie Sa Imparta Bilele In 9 Grupe Egale . Cate Bile Au Pus Intr-o Grupa? Rezolva Prob
Am O Adunare De 3 fractii. Prima Are Numitorul X-2 , A Doua X+2 , Iar A Treia 4-x La A Doua.Am Facut 4-x La A Doua = (2+x)(2-x).Intrebarea Este Cu Ce Amplific P
Fie a Un Numar real cu Proprietatea Ca A² + [tex] \frac{1}{ A^{2} } [/tex] = 7 .Aflati Valorile Posibile Ale Sumei S= A+[tex] \frac{1}{a} [/tex]