RO Study
👤
Florentinamaria21
Florentinamaria21
07-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Ajutor ! Va rog ! Urgent!
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
13-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 700.Afla Numerele Stiind Ca Al Doilea Este De Noua Ori Mai Mare Decat Primul .
Maria,Ana,Diana Si Corina Stau Pe Banca. Diana Sta Langa Maria,dar Nu Langa Corina. Ana Nu Sta Langa Corina. Cine Sta Langa Ana?reprezentare Prin Segmente
3 Bijuterii Din Aur Cantaresc 46 Gr ,bratara Cantareste Cu 5 Gr Mai Putin Decat Lantisorul Si 1 Gr Mai Mult Decat Veregheta ,afla Cate Gr De Aur Cantareste Fie
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul " PRIMAVARA IN ORASUL MEU "
Rog Sa Raspunda Doar Cei In Domeniu , Altfel O Sa Ma Enervez Daca sunt Raspunsuri Doar Ca Sa Luati Puncte Si O Sa Va Raportez ! Ce Ati scrie Aici ?Elaboraţi,
Intr-o Clasa Sunt 27 De Elevi.Stiind Ca Fetele Sunt Cu 13 Mai Multe Decat Baietii ,afla Cate Fete Si Cati Baieti Sunt In Clasa
Cu 1pe 4 Din Banii Pe Care Ii Avea,Danut,a Cumparat O Carte,iar Cu 2 Pe 3 Din Rest A Cumparat Un Dictionar.Cati Bani A Avut Danut,daca I-au Ramas 9 Lei.Cat A Co
Vreau Si Eu Va Rog Frumos Rezumatul Povestii Acul Si Barosul De Ion Creanga , Facut De Voi , Ca Sa Nu Semene Cu Celelalte Din Clasa Si Daca Puteti , Va Rog Sa M
Suma A Trei Numere Este 360.Se Imparte Primul Numar La Al Doilea Si Se Obtine Catul 1 Si Un Rest Egal Cu Al Treilea Numar.Afla Numerele , Stiind Ca Al Doilea Es
4..Cati Moli Din Fiecare Substanta Se Gasesc In 10g H₂o;20g NH₃;10g HCL.7.Dati Trei Exemple De Substante Care Corespund Formulei Generale XY₂.Calculati Pentru A