RO Study
👤
Ionmiron
Ionmiron
18-03-2015
Istorie
a fost răspuns
Care este definitia : DREPTUL NATIONALITATILOR ?
Răspuns :
Lori277
Lori277
18-03-2015
Dreptul ca intr-un stat sau intr-o tabara de a exista mai multe tipuri de nationalitati (religie,limba etc.) .. asa ceva :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau De Toate Stele Coroane Tot Exemple De Epitete Adjectivale Antepuse Substantivului
Ce Conditie Trebuie Sa Se Indeplineasca Ca Un Corp Sa Se Miste Rectiliniu Si Unoform?
(3x+2)(2x-3)-(5x-1)(3x+1)=
Vă Rog Ajutațimă Trebuie Să Pun Cu Perfect Simplu Șî Perfect Continuu. Sau Coroana
Transcrie Predicatul Primei Propoziții Precizând Felul Dacă Ți Am Devenit Străină
1. Stiind Ca X,y Sunt Numere Intregi Si Xy = -3, Aflati Valorile Posibile Ale Lui Y 2. Aflati Perechile (x,y) De Numere Intregi Pentru Care: a) (x+1)y = 3 b) X(
Suma A 2 Numere Este 56, Iar Diferenta Lor Este De 7 Ori Mai Mica Decat Suma. Care Sunt Numerele? Metoda Figurativa
Ajutor, Este Urgent Imi Faceti Si Mie Niste Prop. Cu Cold, Tall Si Expensiue La Toate Gradele De Comparatie: As+adj+as , Not So+adj+as , The+adj+est Va
Sin A=3/5,a Aparține (π/2;π) . Efectuați:a)sin2a B)tga. Cine Mă Ajută Dau Coroana. Va Rog Am Nevoie Urgentă
I. Completati Spatiile Punctate 1. A 2008-a Zecimala A Numarului 3/7 Este... 2. Daca Aria Unui Patrat Este Egala Cu 81 Cm², Atunci Perimetrul Patratului Este E