RO Study
👤
Adelinadariciuc
Adelinadariciuc
02-09-2020
Matematică
a fost răspuns
Calculeaza: 806 x 45
Răspuns :
Alexstrugariu
Alexstrugariu
02-09-2020
Răspuns:
Rezultatul este 36270
Answer Link
Triunghiu
Triunghiu
02-09-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Am calculat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitii Cu Write,wrote,written
Alcatuiti Un Text De Cel Mult Sapte Enunturi Folositi In Text Urmatoarele Cuv;imprietenit,impreuna,umbrela,plimbare,dumbrava Va Rog Sa Ma Ajutati
Intr-o Pepiniera Sunt 7878puieti De Fag, De Stejar Si De Brad. Puieti De Brazi Sunt 2232,adica Mai Mult Cu 1010 Decat Puieti De Stejar. Cati Puieti De Fag Sunt
3 Idei Principale La Cartea,prietena Mea!!!! Va Rog,dar Repede(acum) Daca Se Poate
Comparing Now An Then.Albert Is Thinking About Life Today An Life 40 Years Ago. Complete His Sentences. Use ...than Or Not As ... As. 1 (cars/fast) - Cars A
Elementul X Are Sarcina Nucleara Egala Cu 42 Si Contine 54 De Neutroni.Nr Electronilor Existenti In 4,8 G X Este. ? Va Rog Ajutati-ma,imi Trebuie Rezolvarea Pa
1.Complete Sur Le Modele: Aujourd'hui ,je Vais Dans La Foret .Hier,je Suis Alle(e) Au Lac. -Aujourd'hui Je Ramasse Des Marrons. Hier ... Des Champignons. -Aujo
Scrieti Sub Forma De Puteri: A) 5 La Puterea A 3 X 5 La Puterea A 2 X 5 . B)17 X 17 La Puterea 0 X 17 La Puterea A 17 Un Raspuns Bun Urgent Ms !!
Suma A Trei Numere Este 24563.Suma Ultimelor Doua Numere Este 16394 , Iar Primul Numar Este Cu 816 Mai Mare Decat Al Treilea.Care Este Al Doilea Numar?
Am Nevoie URGENT!!! De O Compunere Scurta Care Are Ca Inceput Urmatoarea Fraza '"Sunt Un Fluture Venit Din Amintiri" Va Multumesc