RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-08-2020
Franceza
a fost răspuns
îmi trebuie pana mâine va rog ajutați-ma
Răspuns :
Edith14
Edith14
26-08-2020
Răspuns:
b. V
c. IV
d. VI
e. I
f. VII
g. III
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bazin De Inot Avand Forma Din Desenul Alatura Are Urmatoarele Dimensiuni
Poate Cineva Sa Ma Ajute Cu Explicatii Detaliate La O Tema Pentru Informatica ? Modelul Pentru Bac Emis In 2015. Multumesc Pentru Atentia Si Ajutorul Acordat!
1.Afla Termenul : a) A + 345=2342 b) A - 1345= 2478 c) A - (152+342+481) = 231 2.Descazutul Este 5138,iar Restul Cu 2613 Mai Mic. Calculeaza Scazatorul. 3. Sum
Dupa O Ieftinire Cu 30℅ Si O Scumpire Cu 45℅ Un Produs Costa 203 Lei. Aflati Pretul Initial Al Produsului
Am Și Eu Nevoie De O Compunere In Franceza Despre Duminică Floriilor.va Rog Mult Ajutați.ma Am Nevoie Azi Mulțumesc Mult
Rescrie In Varianta Corecta Enunțurile De Mai Jos:1.Doru-mii De Tine, Tata! 2.Duce-ti-i Pe Copii La Circ! 3.Rezultatele T-i Le Voi Comunica Mâine! 4.Tu Cu Care
Calculati Volumul De Solutie De Clorura De Fier 3 De Xoncentratie 0,5M Necesar Pt A Prepara 250 De ML De Solutie De Concentratie 0,005M
Imi Traduceti Si Mie Va Rog Lectia The Inventing Room. Dau Funda E Urgentt
Analizati Harta A Si Notati Numele Statelor Din Europa Mediteraneana , Marcate, Pe Harta, Cu Litere
Aflati Trei Numere Consecutive Impare Care Prin Insumare Sa Dea 225. Mulțumesc! Metoda Grafică.