RO Study
👤
Rebyk1416
Rebyk1416
26-08-2020
Limba română
a fost răspuns
Ma poate ajuta cineva???
Răspuns :
Ceciliapetro14
Ceciliapetro14
26-08-2020
E-xist
Fi-xă
sper că te-am ajutat , bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Imi Spuneti Va Rog In Ce Ipostaza Se Regaseste Eul Liric In Poezia "Scoala" De Tudor Arghezi?Aceasta Este Poezia:Un Loc E Minunat Pe Lume,Locul Unde A
Mai Puteți Completa Plsss!!!!!!
Puteti Sa Imi Spuneti Va Rog In Ce Ipostaza Se Regaseste Eul Liric In Poezia "Scoala" De Tudor Arghezi?Aceasta Este Poezia:Un Loc E Minunat Pe Lume,Locul Unde A
Notează Pe Banda De Alături Multiplii Şi Submultiplii Litrului.
Sa Se Alfle 3 Numere Naturale Care Satisfac Simultan Conditiile. A) Primul Impartit La Al Doilea Da Catul 1 Si Restul4. B) Al Treilea Impartit La Suma Primelor
6. Suma A Două Numere Naturale E 30. Știind Că Primul Număr E Divizibil Cu Al Doilea, Află Cele Două Numere. Repededau Coroană
Un Trecător L-a Întrebat Pe Un Câine: -De Ce Stai În Drum? Câinele I-a Răspuns: - Ca Să-i Deosebesc Pe Cei Buni De Cei Răi. -Și Cum O Să-i Deosebeşti? - Cei Bun
Va Rog Dau Coroana Exercitiul 6
In Solutia Apoasa A Unei Baze Tari se Gasesc Molecule De Baza Ionizate Si Molecule De Baza Dizolvate Dar Neionizate se Gasesc Numai Molecule De Baza Dizolvate D
Daca Avem O Expresie De Genul |E(2k-6)|=0 Intre Ce Cifre Incadram Modulul? Sau Se Scrie Direct Ca E Egal Cu 0?