RO Study
👤
Ana282930
Ana282930
19-08-2020
Matematică
a fost răspuns
1□5□-5□7=585 va rog ajutatima
Răspuns :
Cloudywhite
Cloudywhite
19-08-2020
Bună! :)
Uite aici răspunsul la întrebarea ta:
1
1
5
2
-
5
6
7
=
5
8
5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Delfini Pot Inota Cu O Viteza De Pana La 50km/h.doi Dintre Ei Se Intrec Pe O Distanta De 1000km/h.Cine Castiga Dac Primul Inoata Cu 50km/h,iar Al Doilea De2ori
Triunghiul Echilateral ABC Este Inscris In Cercul De Centru O , Iar M Este Un Punct Pe Arcul Mic BC.Aflati Masura Unghiului BMC.Muultumesc Muult ♡♡
Va Rog Ajutati-mă!!!!1.Daca Suma Numerelor A Si B Este 68 Iar Diferența Lor Este 44 Aflați Produsul Lor.2.Suma A Doua Numerele Este 204.Aflati Diferența Lor Ști
Eu Aflu Produsul Nr 793 Si 98 Eu Aflu Produsul Nr 986 Si 84.calculati Care Este Suma Produselor Obtinute De Laura Si Mihaela
O Minge Cu Masa M=0.2 Kg Se Loveste Elastic De Un Perete Sunb Un Unghi A=30 Fata De Perete. Care Este Marimea Fortei Medii Care Actioneaza Asupra Mingii In Timp
Intr-o Gradina Sunt 284 Flori.Jumatate Sunt Garoafe,un Sfert Crini,iar Restul Trandafiri. Cati Trandafiri Sunt In Gradina?
Identificati Atributele Verbale Si Adverbiale Din Enunturile Urmatoare Si Aratati Prin Ce Se Exprima : ~Invatatul Pe De Rost Este Fara Sens. ~Fotografia Aducand
Suma A Trei Numere Este Egala Cu 246.Afla Numerele Daca Primul Numar Este De 4 Ori Mai Mare Decat Al Doilea,iar Al Treilea Este De 5 Ori Mai Mic Decat Suma Prim
CAt Face 23:3 este Fgoarte Urgentt
Intr-o Cutie Avem Un Numar De Bomboane.Daca Le Impartim In Mod Egal La 4,6,8 Sau 9 Copii,raman De Fiecare Data 2 Bomboane.a)verificati Daca In Punga Pot Fi 146