RO Study
👤
Mary4569
Mary4569
05-08-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rogggggg mult nu știu cum sa fac❤️❤️
Răspuns :
Nicoletaalbaipbcp3s
Nicoletaalbaipbcp3s
05-08-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor La 1-b. Ce Trebuie Sa Fac Mai Exact?
{96×54}÷89 Cat Este
La Ora 12,in Fiecare Zi A Uei Saptamani Di Luna Ianuarie, Au Fost Înregistrate Următoarele Temperaturi: Luni -7°C Marti -4°C Miercuri -10°C Joi -9°C Vineri -8
O Compunere Cu O Mancare Traditionala Romaneasca ,20-22 Randuri Trebuie Sa Descri Mancarea. Va Rog Frumos,am Nevoie. Dau Multe Puncte!!!!!
Aş Dori O Definiție Pentru Tema Literară, Pe Care Sa O Pot Folosi Ca Introducere Intr-o Compunere Pentru Olimpiada. Mulțumesc Anticipat❤
Suma A Două Numere Este 980 Iar Diferența Lor Este 54 Care Sunt Numerele ? Va Rog Cu Segmente Cu Întrebare Operație Întrebare Operație Si Primit Ca Dau Coroana
Bunica A Umplut Un Sfert Din Clatitele Pregătite Cu Dulceață De Vișine Un Sfert Din Cele Rămase Cu Dulceață De Căpșuni Iar Restul Clătitelor A Umplut Cu Ciocola
Compune Si Rezolva O Problema Dupa Exercitiul:-4+1-3+5+2
Calculați 1 Plus Radical Din 2 La A Doua 2 Plus Radical Din 3 La A Doua 3 Plus Radical Din 4 La A Doua 4 Plus Radical Din 5 La A Doua 5 Plus Radical Din 6 La A
Formulati Propozitii In Care Substantivul Mama Sa Fie La Toate Cazurile Si Analizati-l.Treceti Acest Substantiv La Plural La Toate Cazurile.