RO Study
👤
Marissa50
Marissa50
01-08-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos cat mai repede
Ms
Răspuns :
Ionion1010
Ionion1010
01-08-2020
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Obtii Daca Scazi Din Numarul 791 Rasturnatul Sau Si Apoi Aduni Suma Vecinilor Rastunatului
Ce Sunt Algele Albastre Tineti Minte Media Generala 9,75
Determinati Cel Mai Mic Numar Natural De Trei Cifre Stiind Ca Imparindu-l Pe Rand La Trei Numere Naturale Consecutive Obtinem Caturi Tot Numere Naturale Consecu
In Ce An A Fost Razboiul Modial ???
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Un Scurt Text Care Sa Contina Cuvintele: Neintelegere, Curajos, Nevinovat, Asteapta, Tanar, Lauda.Cat Mai Repede Va Rog!!!
Ce Am Învățat Din Povestea "Palatul De Clestar" A Lui B. Șt. Delavrancea
Cuvantul Zana Are Valoare Morfologica De:a) Adjectiv Propriu-zis;b) Adverb De Mod;c) substantiv Comun;d) pronume Personal.
Imi Spuneti Va Rog Frumos Toate Formulele Posibile Ale:patratului,triunghiului,cubului,piramidei,sferei,paralelogramului,dreptunghiului,trapezului.Multumesc.
De Exemplu Am x(la A-2-a)+1.Impun Conditii De Existenta Si Imi Da Radacinile 1 Si -1.La Capete Pun - Infinit Si Plus Infinit.Dar Nu Stiu De Unde Vin Semnele
Prima Problema. 1)triunghiulABC Este Dreptunghic In A Daca BC=10cm Si AriaABC=24cm Calculati Perimetrul Triunghiului. A Doua Problema2)triunghiul ABC Este Drept