Răspuns :
Era o zi speciala. Era ziua mea de nastere . Cand am ajuns la scoala nimeni dintre colegii mei nu mi-au urat ,, la multi anii '' ! Am fost foarte suparata ca nimeni nu mi-au spus nimica. Dupa ore m-am decis sa plec in parc. Imi facusem temele si am plecat. M-am gandit ca poate voi gasi un prieten sa ma joc . Dar nu! M-am dus in spatele blocului nimeni . Neavand ce sa fac am suit si am auzit zgomot din camera mea . Am intrebat-o pe mama :
-E cineva la mine in camera ?
-Nu scumpule.. Cine sa fie !
M-am luat dupa spusele mamei , crezand ca nu este nimeni in camera mea.
Cand am intrat luminile erau stinse , perdelele trase si numai intr-un colt un tort . Dar pe moment nu am sesizat ce se inatmpla !
Dupa canapeaua din camera mea stateau ascunsi colegii mei de clasa! M-am bucurat enorm de mult sa vad ca ei nu m-au uitat . A fost foarte emotionant sa vad tortul pe care colega mea il facuse special pentru mine. Aceasta intamplare m-a miscat si am sa o pastrez pentru totdeauna ca o amintire !
-E cineva la mine in camera ?
-Nu scumpule.. Cine sa fie !
M-am luat dupa spusele mamei , crezand ca nu este nimeni in camera mea.
Cand am intrat luminile erau stinse , perdelele trase si numai intr-un colt un tort . Dar pe moment nu am sesizat ce se inatmpla !
Dupa canapeaua din camera mea stateau ascunsi colegii mei de clasa! M-am bucurat enorm de mult sa vad ca ei nu m-au uitat . A fost foarte emotionant sa vad tortul pe care colega mea il facuse special pentru mine. Aceasta intamplare m-a miscat si am sa o pastrez pentru totdeauna ca o amintire !