RO Study
👤
Iacobescuandre
Iacobescuandre
18-03-2015
Matematică
a fost răspuns
cat face 4 impartit la 0, 3
Răspuns :
Imiplacpisicile
Imiplacpisicile
18-03-2015
4;0 nu exista
4;3=1.33333333
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Oxidarea Este Procesul Care Are Loc Cu....... In Procesul De Oxidare NO....
7. Se Ştie Că Mulţimea A \ B Are 6 Elemente, Mulțimea B \ A Are 8 Elemente, Iar Mulţimea A Ù Întors B Are 3 Elemente, Câte Elemente Are Mulţimea AUB?
Un Referat Muzica În Viața Tinerilor Cântărețul Preferat Ce Mesaj Transmite Rezumatul Melodiei Preferate Și Ce Semnifică Efectul Muzici În Viața Noastră Ce-l Pu
Un Trecător L-a Întrebat Pe Un Câine: -De Ce Stai În Drum? Câinele I-a Răspuns: - Ca Să-i Deosebesc Pe Cei Buni De Cei Răi. -Și Cum O Să-i Deosebeşti? - Cei Bun
C17, Va Rog! Nu Imi Dau Seama Exact! Multumesc
Subiectul Al III-lea. Scrie Rezolvările Complete. (30 De Puncte) 1. După Ce A Cheltuit Din Suma Pe Care O Avea Și Încă 200 De Lei, Anei I-a Rămas De Cheltuit Di
Caracterul Acid, Bazic Sau Neutru Al Unei Solutii Apoase Este Determinat De... concentratia Ionilor Hidroxid concentratia Apei concentratia Ionilor De Hidroniu
61. Fie Triunghiul ABC Şi AM Bisectoarea Interioară A Unghiului A(M Apartine BC). Prin Punctul B Se Duce O Paralelă La AM Care Intersectează Pe AC În D. Să Se A
De Ce In Cuvantul "ghiocei" Exista Diftong-ul *ei* ?Credeam Ca Ghi-o-cei Unde *ce* Formeaza Un Singur Sunet, Deci Nu Mai Formeaza Un Diftong, Dar Se Pare Ca Nu,
Taria Unui Acid Depinde De Usurinta Cu Care Acesta ......... * cedeaza Protoni cedeaza Electroni accepta Protoni accepta Electron