RO Study
👤
Vlogsioana9
Vlogsioana9
01-07-2020
Limba română
a fost răspuns
Cine mă ajută îi dau coroana.
Răspuns :
Ioanamihai876
Ioanamihai876
01-07-2020
Răspuns:
spun cinci ani e-un biet colț
Explicație:
Sper ca este bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dublul Unui Numar Este Egal Cu Triplur Altui Numar Iar Diferenta Lor Este 16 Aflati Cele 2 Numere
Scrieti Un Reper Spatial Si Unul Temporar Din Textul Fat Frumos 2 Construiti O Fraza Alcatuita Din Doua Propoziti In Care Sa Existe Propozitie Subordonata Predi
Sucesorul Lui 103 Si Predesorul
Explicati In Aproximativ 5 Randuri Citatele: "Natura Umana E Incredibil De Perversa Astfel Ca Omul Ajunge Sa-l Dispretuiasca Pe Cel Care-l Lauda Si Sa Admire Pe
As Dori Si Eu Va Rog Un Dialog In Franceza De 15-17 Replici In Care Sa Fie Folosite 5 Verbe La Conditional(sa Fie Original,facut De Voi Ca Nu Vreau Copiat) Dau,
O Cincime Din 125 La Puterea 25 Este
Determinați Ultima Cifră A Numărului X Egal Cu 12 La Puterea 200 Plus 23 La Puterea 201 Plus 34 La Puterea 302 Plus 45 La Puterea 403 Repede Vă Rog
2.Din Ce Cauza Compara Povestitorul Ziua In Care A Dat Prima Teaza Din Viata Lui Cu ,,o Mașina Condusa De Un Sofer Incepator Pe Un Drum Cu Gropi''?
Vă Rog Ajutați-mă!! Este O Urgenta, Dau Coroană
1) Stabiliți O Asemănare Și Două Deosebiri Între Venele Cave Și Venele Pulmonare. Vă Rog Ajutați-mă Și Pe Mine! Astept Un Răspuns Cât Mai Repede! Dau Coroană!