RO Study
👤
Noemynaomi7
Noemynaomi7
15-06-2020
Engleza
a fost răspuns
am nevoie urgent!Vă mulțumesc mult
Răspuns :
Bia1324
Bia1324
15-06-2020
10) b)
c. 1) a)
2) b)
3) c)
4) c)
5) b)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Insumează Predecesorul Şi Succesorul Fiecăruia Dintre Numerele: 423; 235; 341. 2.În Biblioteca Școlii Sunt 234 De Cărți Științifice, Cu 109 Mai Puține Cărți D
Help!!!!:')..........
1. Foloseşte Roza Vânturilor Şi Completează Pe Caiet Enunturile Cu Punctele Cardinale Dacă Mă Deplasez Către Nord Şi O Iau La Dreapta, Mă Îndrept Către.... Dacă
20. Redactează Un Text Narativ De Aproximativ 200 De Cuvinte, În Care Să Poestești Despre Vacanțele Petrecute La Bunici. Vei Sublinia Verbele Cu Funcţie De Redi
5. Activitate În Echipă. Scrieți Numărul: A) 15 Ca Produs De Două Numere Întregi Diferite; B) 18 Ca Produs De Trei Numere Întregi Diferite; C) -24 Ca Produs De
2580 + 1690 - D = 895
Tu Ești Cul? Intrebare
Caracterizează Personajul Anton Lupan Evidențiind Dorința Lui De A Cerceta Noi Teritorii Valorifică Informațiile Oferite În Rubrica Ne Amintiri
1. Formulează Câte O Întrebare În Legătură Cu Tex- Tul Citit, Care Să Înceapă Cu Termenii Din Steluta Intrebărilor. Redactează Răspunsurile La Între- Bările For
9. În Prisma Triunghiulară Regulată ABCA'B'C', Care Are Muchia Bazei De 6 Cm Și Muchia Laterală De 4 Cm, Notăm Cu M Mijlocul Muchiei B'C'. Dacă (ABM) A'C' = {N}