RO Study
👤
Marian7096
Marian7096
11-06-2020
Matematică
a fost răspuns
Sa se rezolve ecuația
Răspuns :
Sarra05
Sarra05
11-06-2020
Răspuns:
sper .ca te am ajutat imi dai coroana te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10.Рассмотрите Рисунок И Опишите, Кто Как Одет. Как Вы Думаете, Куда идёт Первая Группа Подростков И Что Делает Другая Группа Ребят? UURGEEEENT!!! DAU 30 PUNCTE
Vă Rog Frumos........
2. Ce Funcție Sintactică Au Verbele La Modurile Indicativ, Conjunctiv, Condițional-optativ Și Imperativ?a) Predicatb) Complementc) Nume Predicativ
Precizati Din Ce Suntalcătuite Cele Doua Componente Debaza, Biotopul, Biocenoza, Datiexemple De Specii De Plante Şianimale, Specificaţi Ce Relatii Sestabilesc Î
Trei Copii Au Cules 345 De Mere Primul Și Al Doilea Au Cules 200 De Mere Iar Al Doilea Cu 57 Mai Puține Decât Al Treilea Câte Mere A Cules Primul Copil A 112 Me
Modul Si Timpul La Nu Misca
Sa Zicem Ca Doamna Diriginta A Venit La Scoala Cu O Pătură. Si Ce Ar Putea Sa Faca Cu Ea? InTimpul Orei?si Daca Un Elev Este Ascultator Ce Rasplata Le Da Folosi
SPUNEȚI-MI VĂ ROG CUM SE REZOLVĂ DACĂ NU AM ÎNVĂȚAT ÎMPĂRȚIREA VREAU RĂSPUNSUL FĂRĂ PARANTEZE ???????????????????????????????
TITLUL TEXTULUI: AUTORUL: EDITURA: TIPUL TEXTULUI: Text Literar Narativ POVESTITORUL (la Ce Persoană Povestește, Citate- Exemple): TEMA TEXTULUI: CUVINTE-CHEIE:
C Asociază Fapta Pentru Care Câinele A Fost Pus În Lanț Cu Proverbul Potrivit Și Transcrie L