RO Study
👤
Acretu384
Acretu384
10-06-2020
Matematică
a fost răspuns
Vă rog am mai scurtat
Răspuns :
Andreeaclaudiaion1
Andreeaclaudiaion1
10-06-2020
ex4) b) 6/5
ex5) d) 30
ex6) b) 5
ex7) c) 4/3
ex8) d)90min
ex9) 26cm²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Se Întâmplă Dacă Un Aparat Introdus În Priză Se Defectează La Un Moment Dat Și Produce Un Scurtcircuit? Ajutor
8. A) Desenati Figura 10, b) Scrieți Toate Perechile Posibile Formate Din Câte Două Puncte Ale Figurii Şi dreptele Determinate De Fiecare Dintre Aceste Perechi
Alcatuieste Enunturi In Care Adjectivul Cuminte Sa Fie, Pe Rand, La Toate Gradele De Comparatie Pe Care Le Vei Preciza.
Pe Un Plan Inclinat De Unghi De 30° Este Asezat Un Corp De Masa M=3 Kg. Coeficientul De Frecare La Alunecare Pe Plan Inclinat Este Miu=0,2. De Corp Este Legat
Enunturi In Care Interjectia "O!" Sa Exprime Sentimente Diferite.Mentiona Ti Le VA ROG AM NEVOIE IN 10 MIN DAU COROANA
Doua Numere Egale Inmultite Sa Ne Dea 159
Înțeleg Și ÎnvátEseul De Cinci MinuteCitește Cu Atentie Lecția.Scrie, In Aproximativ Cinciminute, Un Text Scurt Despremodul De Viaţă Al Geto-daci-lor Şi Complet
Complete The Sentences With Your Ideas. Use The Correct Form Of Be Allowed To Or Let.At Home:1) (watch TV) I _______.2) (use Social Media) _______.At School:3)
Cum Este Posibil Ca Lumea Lăuntrică A Cuiva Sa Fie Mai Mare Decat Lumea Din Afara.Am Nevoie Urgent
5. Află Numărul Necunoscut:(9 X4 - 42:7): A = 18:6 +24: 8.