RO Study
👤
Mihail2006
Mihail2006
10-06-2020
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați!
Răspuns :
Loredanabubu
Loredanabubu
10-06-2020
Perimetrul triunghiul este egal cu suma tuturor laturilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Patru Numere Este 244. Daca Adunam La Primul 6 ,scadem Din Al Doilea 3 , Pe Al Treilea Il Impartim La 4, Iar Pe Al Patrulea Il Marim De 2 Ori, Obtinem 4
Consideram Triunghiurile Asemenea ABC Si MNP . Daca AB=6 Cm , AC=14 Cm Si Raportul De Asemanare Este K=2/5 ,calculati Lungimile Segmentelor [MN] Si [NP]
In Triunghiul ABC , AB=10 Cm , AC=14 Cm Si M Unghiului BAC = 30 Grade. Calculati:a)Aria ΔABCb)Distanta De La B La AC
Exprimati In Cm³: 14m³; 3400 Mm³; 8,24 Dm³; 0,0023dam³.HELP!
Un Brazilian Consuma 7 Cesti De Cafea Pe An.Un Englez Consuma De 36 Ori De Cafea Decat Un Brazilian.Un Canadian Consuma De 32 De Ori Mai Mult Decat Un Brazilian
Ce Figura De Stil A Folosit Autorul(Dimitrie Anghel) in Realizarea Portretului Fetei Din Dafin?
Daca Spunem Asa ,,Cata Dreptate Avea Raposatul Meu Bunic" Analizati Propozitia Spunand Partea De Vorbire ,cazul Si Functia Sintactica. MULTUMEC:* URGENT!!
1.Afla Numerele Naturale A,b,c,stiind Ca A+3*b+4*c=28(cauta Cel Putin 8 Solutii)2.Afla In Doua Moduri Suma Sferturilor Urmatoarelor Numere:24,16,8,44.
Muresul Este Cel Mai Importeant Afluent Al ............ Izvoraste Din Carpatii ................. Trece Prin Depresiunea .................... , Taie Carpatii....
Imi Spuneti Si Mie Va Rog Frumos , Ce Semnifica A Adica Ce Nr ...?? Si Cum Se Calculeaza...tot Exemplu ...sa Imi Explicati Si Mie Va Rog Exercitiu Asta : Se Sti