RO Study
👤
Carolinanegru
Carolinanegru
18-03-2015
Fizică
a fost răspuns
Cu citi wati este egal un cal putere ?
Răspuns :
Antrenorul
Antrenorul
18-03-2015
Din cate stiu eu, un cal putere(cu simbolul CP) este egal cu 736 watt.
1 CP = 736 W.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ofer 20p Recolta De Grâu De Pe O Suprafața De Teren A Fost Împărțită Astfel :Andrei A Luat Jumătate Din Recolta ,Ioana A Luat O Cincime Din Rest .Stiind Ca A Ma
Calculati Media Aritmetică A Nr: A)2 Si 5 B)4 Si 10 C)11 Si 27 D)0.2 Si 0.8 E)0.4 Si 1 F) 1,1 Si 2,7
Indicați Pentru Fiecare Propoziție Subordonata elementul Regent : Îmi Aduc Aminte /1 Cum S-a Făcut O Sara Calda /2 Si Luna Se Ridica Deasupra Livezilor /3 Când
Suma Primetrelor A Doua Patrate Este 160 Cm . Afla Laturilor Patratelor, Stiind Ca Perimetrul Unuia Reprezinta 1 Pe 3 Din Perimetrul Celuilalt? Va Rog Cu Întreb
Reprezentați Grafic Fiecare Grupa De Relații: A) X+y=920,x-y=540;b)x+y=300,x:y=5
Tudor Are De 2 Ori Mai Mulți Ani Decât Fratele Lui Paul.Paul Și Mihai Sunt Gemeni. Dacă Cei 3 Copii Au Împreună 16 Ani,câți Ani Are Tudor?
Ana Are O Sumă De Bani. Cheltuiește În A Doua Zi De 3 Ori Mai Mult Decât În Prima Zi, Iar În A Treia Zi De 6 Ori Mai Mult Decât În Prima Zi. Știind Că În A Trei
COROANA! CALCULATI X=(√2+√72):(√18+√50-√32)
O Furnica Se Deplaseaza Pe Un Cerc Cu Viteza Constanta , In Acelasi Sens .Dupa 5 Minute , Ea A Parcurs 2 Pe 9 Din Cerc . In Cat Timp Parcurge Restul Cercului ?
In Ce An Sa Inventat Superglue