RO Study
👤
Biancabia03bb
Biancabia03bb
09-06-2020
Fizică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor urgent !!!!
Răspuns :
Andreeacadar743
Andreeacadar743
09-06-2020
Răspuns:
partea 1:
ex 1-c)
2-a)
doar la partea 1 te pot ajuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Pag De Jurnal Care Sa Cuprinda Prezentarea Unei Emoții/ Unui Sentiment Trăit/ Trăită In Timp Unui Joc Desfășurat In Natura Alături De Prieteni. Trebuie
Subliniază În Text Cinci Substantive Folosește Pentru A Scrie Un Text Prin Care Să Promovezi Ia Românească În Lume Va Rog Ajutați Mă E Urgent Cel Care Răspunde
Colorează Cu Aceeași Culoare Castele Cuvintelor Cu Același Intales.firavă,falnic, Faimă,furios, Feeric, Măreț, Fermecător, Plăpândă, Glorie,mânios
Hai Va Rog Eu Am Repostat Întrebarea Va Rog Va Rog Va Rog Frumos Frumos Cineva Priceput La Matematica?Sa Ii Dea Măicuța Domnului Cu Praf Biruitor Și Să Îl Binec
3. După Simplificarea Cu 11, O Fracție Este Echivalentă Cu 7/5. Care Era Fracția Înainte De Simplificare?
2. Scrie 5 Lucruri Pe Carele Poti Intalnia) In Parcb) In Scoala,c) Pe Strada,
Stabiliti Care Din Urmatoarele Numere Sunt Prime Sau Compuse A) 391 , 709 , 899 , 1001 B) 211 , 221 , 249 , 241 , 367 D) 1021, 1989, 2011, 2012 Va Rog Și Inpart
4. Fill In The Right Phrasal Verb. kneel Down, Pour Down, Pull Down a. Alice ... To See The Beautiful Garden, But She was Too Big To Fit Through The Doorway, b
Un Eseu Biografic (cu Informatii Din Literatura Suplimentara) Despre Un Om Politic Al Basarabiei Din Perioada Unirii. Va Rog Foarte Mult Ajutatima.
4. Selectează, Din Text, Enunţurile/secvenţele Care Susţin Afirmaţiile De Mai Jos.Ce Spune Textul?Ce Am Înțeles?• Omul De Zăpadă Este Arătos.Omul De Zăpadă Este