👤

O COMPUNERE CU TITLUL "GANDURILE MELE " AM NEVOIE RAPID DE RASPUNS SAU NISTE IDEI

Răspuns :

Ste
Uneori incalcite si nu din cauza "ofertelor" sau ale eventualelor oportunitati ,ci 
datorita imenselor presiuni cotidiene.Vreau sa evit acest concept psihologic 
devenit de mult timp veritabil cliseu verbal , ma refer la cuvantul stres.
Si totusi exista ,dar nu "iubire" - cum ar spune regretatul Adrian Paunescu ,ci o 
presiune a mediului social  care in mod agresiv imi acapareaza o mare parte 
dintre ganduri.Explicabil ,deoarece traim printre oameni reali ,intr-o lume care iti 
marcheaza fara sa vrea ea, dar mai ales fara sa vrei tu ,existenta.
Bietele mele ganduri "fac slalom"printre obligatiile scolare , cele cotidiene, cele de pregatire pentru admitere la facultate ( mai exista facultati unde se sustin examene
de admitere),dar si printre micile probleme inerente varstei .
Incerc sa-mi focalizez atentia conform principiului prioritatii ( eu pe locul I ),dar
gandurile mele se pare ca au ele insele alta prioritate. De, varsta!

Gandurile mele sunt multiple si diferite de la o zi la alta .Unele sunt pozitive ,altele negative.Mintea mea se confrunta intotdeauna cu divergenta ideilor si a gandurilor care navalesc in mintea mea.Ma gandesc la diverse lucruri ,la scoala ,la teme ,la prieteni ,la relatiile cu ei si mai ales ma gandesc la ce voi face in viitor.
  In mintea mea este un amalgam de ganduri si intrebari care de multe ori nu isi gasesc raspuns.Am si ganduri pozitive care se insaileaza frumos pe portativul mintii mele.Sa fac lucruri frumoase ,sa imi iubesc parintii si sa ii ajut la greu ,sa reusesc in viata si sa fiu mandru de ceea ce am realizat