RO Study
👤
Remuslazar598
Remuslazar598
08-06-2020
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă schița lecției
Răspuns :
GigelAlMare
GigelAlMare
08-06-2020
un rezumat mai mic .....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Baiat Are Tot Atatea Surori Cat Si Frati , Iar Sora Lui Are De Doua Ori Mai Putine Surori Decat Frati . Cati Frati Si Cate Surori Sunt ? VA ROG AJUTATIMA ! :
Pe Baza Exemplelor De Mai Jos (cuvintele Ingrosate De Mai Jos) , Explicati In Ce Consta Procedeul Conversiunii: A) Binele Facut Nu Se Uita Usor . S-a Purtat bin
Matei S-a Dus La Bunicii Sai Pe Drumul Cel Mai Scurt.La Intoarcere A Venit Pe Alt Drum,trecand Pe La Varul Sau Si Pe La Matusa Sa .Puneti Intrebarea Si Rezolvat
Va Rog Ajutatima ! Imi Trebuie O Compunere Despre ,,My Pet'' In Engleza
Cum Fac Urmatoarea Problema?Determinati Masa De Substanta Dizolvata Necesara Pentru A Obtine:a) 0,7 M3 (metru La A 3-a) Solutie De H2SO4 Cu CM = 0.01 Mol/Lb) 60
Am Și Eu Nevoie De: A) Două Propoziții În Care Adj. Verde Să Fie În Cazul Genitiv Și Dativ. B) Exprimați Printr-un Adj. Înțelesul Următoarelor Enunțuri: 1.Luat
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 50m Si Latimea De 8m. Aflati Lungimea Dreptunghiului.
Rezolvati In R Ecuatia 1/2x=3x/36
Un Muncitor Avea De Efectuat Un Numar De Piese. In Prima Zi A Lucrat 2 Pe 6 Din Numarul Pieselor, A Doua Zi 3 Pe 6 Din Numarul Lor, Iar A Treia Zi A Lucrat Rest
Indendificati Numeralele Si Spuneti Felul,cazul Si Functia Sintactica.la Serbarea De Sfarsit De An ,invatatorul Anunta <<premiul Intai La Baieti>>es